reklama
stacy
Fanka BB :)
Beti - ja miałam świeżaka podanego :-)
Marzen - tak bardzo mi przykro, będziesz jeszcze raz próbować? Może zmień klinikę?
Marzen - tak bardzo mi przykro, będziesz jeszcze raz próbować? Może zmień klinikę?
kredka82
Cos mnie tchnelo zeby jeszcze Was tu odwiedzic... marzen slonce tule Cie mocno:-* tak mi przykro:'( :'( :-( pewno nic teraz Cie nie pocieszy... kurde!!!! Wrrrrrrrrrrrrr!!!!!!! Zla jestem ze takim jak nam sie tak rzadko udaje....
Kath super! A to jak to z tymi 6 jest?? Bo ja juz sie pogubilam... myslalam ze tylko 6 moga zaplodnic?
Madziu no ja tez wole sama zrobic ale nie na wszystko jest czas... a jak kostki robisz? Ja to malo uzywam qle czasem sie zdarzy.. ale z tym chlebem to jeszcze w ten sam dzien kupilam caly bochenek i wiecie ze juz 2 dni chleba nie jadlam! Schnie sobie i kaczki pojde nakarmic. Normalnie obrzydzenia nabralam.. Stacy a chlebow to ja sie duuuzo napieklam jak kupilam maszyne do chleba ale na drozdzach tylko a nigdy nie pieklam na zakwasie:-)
Kath super! A to jak to z tymi 6 jest?? Bo ja juz sie pogubilam... myslalam ze tylko 6 moga zaplodnic?
Madziu no ja tez wole sama zrobic ale nie na wszystko jest czas... a jak kostki robisz? Ja to malo uzywam qle czasem sie zdarzy.. ale z tym chlebem to jeszcze w ten sam dzien kupilam caly bochenek i wiecie ze juz 2 dni chleba nie jadlam! Schnie sobie i kaczki pojde nakarmic. Normalnie obrzydzenia nabralam.. Stacy a chlebow to ja sie duuuzo napieklam jak kupilam maszyne do chleba ale na drozdzach tylko a nigdy nie pieklam na zakwasie:-)
Na tą chwilę mam mieszane uczucia co dalej :/ M mówi że w przyszłym roku spróbujemy jeszcze, bo widzi że mi strasznie zależy. Teraz muszę odpocząć bo druga stymulacja w ciągu 5 miesięcy pewnie obciazyla mój organizm.
Co do kliniki też nic nie wiem, z moją jest jedyny plus ze jest ok 40 min. Od domu . A w szkole urlopu nie dostanę w ciągu roku szkolnego.
Już nie będę testowac. Szkoda nerwow.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do kliniki też nic nie wiem, z moją jest jedyny plus ze jest ok 40 min. Od domu . A w szkole urlopu nie dostanę w ciągu roku szkolnego.
Już nie będę testowac. Szkoda nerwow.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość_forum
Gość
vadera
Co do zmiany kliniki to nie jest raczej lekarstwo na wszystko. Wydaje mi się wręcz, że jeśli nie było jakichś rażących zaniedbań to lepiej wręcz do tej samej. Lekarze nie mają wpływu na ostateczny wybór natury niestety. A dobrze byłoby trafić na kogoś kto zna nasz przypadek od podszewki a nie zaczynać od nowa. Można wtedy łatwiej uniknąć poprzednich "błędów".
To tak jak z trzymaniem kciuków. Gdyby cokolwiek od niego zależało, miałabyś Marzen na bank bliźniaki... Ale, że strzeżonego etc... kciuki ćwiczą kondycję, żeby to nie był ostateczny wynik waszych starań.
Co do ankiety: mrozaki czy świeże - wpisuję się do działu "świeże". Wydaje mi się jednak, że dziewczynu mają rację z tym odpoczynkiem organizmu.
To tak jak z trzymaniem kciuków. Gdyby cokolwiek od niego zależało, miałabyś Marzen na bank bliźniaki... Ale, że strzeżonego etc... kciuki ćwiczą kondycję, żeby to nie był ostateczny wynik waszych starań.
Co do ankiety: mrozaki czy świeże - wpisuję się do działu "świeże". Wydaje mi się jednak, że dziewczynu mają rację z tym odpoczynkiem organizmu.
reklama
G
gość_forum
Gość
Podziel się: