G
reklama
vadera
Fanka BB :)
Magda: a byłaś też na luteinie dopochwowej czy tylko lekarz tak Ci powiedział? Bardzo długo się wahałam nad zmianą. Po zamianie owszem zauważyłam spadek, minimalny. Co nie zmienia faktu, że progesteron cały czas mam powyżej normy normalnej ciąży.
Marzen: ale Ty pewnie mówisz o luteinie doustnej?
Marzen: ale Ty pewnie mówisz o luteinie doustnej?
Ostatnia edycja:
Vaderka ja mam dowcipna luteine też. Ostatnio brałam tylko prolutex bo luteina słabo się wchlaniala a teraz nie wiem jak będzie. Już siedzę pod gabinetem...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
kamisia871
Beti no i widzisz jak ten Twój lekarz dobry Jednak czasem są tacy co mimo wszystko chcą też ludziom pomóc Tylko teraz ciekawe czy te leki da się jakoś taniej...
Marzen widzisz, nawet boćki wiedzą o co chodzi i Wam kibicują Musi być dobrze &&&&, zobaczymy z jakimi wieściami wyjdziesz
Ewik ja na clo reagowałam zawsze dobrze, przy 1 tabletce dziennie, oby i Twój organizm "zadziałał" jak trzeba.
Marzen widzisz, nawet boćki wiedzą o co chodzi i Wam kibicują Musi być dobrze &&&&, zobaczymy z jakimi wieściami wyjdziesz
Ewik ja na clo reagowałam zawsze dobrze, przy 1 tabletce dziennie, oby i Twój organizm "zadziałał" jak trzeba.
zuzik85
Marzen... &&&&&&&&&&& Czekam na synową
reklama
Już po dostałam dwa zarodki klasy B, zostały 2 zarodki c i jeden d, zobaczymy co z nich będzie w poniedziałek.
Podziel się: