reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dream, nie chciałam Cię podłamać. My tu po prostu piszemy "kawa na ławę", żeby wszystko było jasne ;) Dasz radę dziewczyno!!! ;)
A było tak, że braliście antybiotyk razem, w tym samym czasie? I wtedy zero przytulanek? Bo może zarażacie się jakoś nawzajem, albo coś? A robili emkowi antybiogram? Może jakiś inny antybiotyk wytłukłby to cholerstwo? :)

reklama
Witaj Elpis.
Witaj Dream.

Zuzik: jak znajdziesz jakiś czas to czytaj i dawaj znać czy działa:)
Co do furminatora to, m.in po waszych dyskusjacj, też sobie zamówiłam. Dziś przyszedł, radość i gotowość do działania... Do czasu aż się zorientowałam, że przysłali mi dla kotów długo- zamiast krótkowłosych:/ Także jakby któraś chciała kupi,ć bo ma długiego sierściucha to odsprzedam:p Nawet nie rozerwałam opakowania.

Marzen, spać przez ciebie dziś nie będę a Twój zięć nie będzie jadł, bo &&&&& będę trzymać zaciśnięte. Tak bardzo chcę żeby Ci się udało! Owocnego jajcobrania! :tak:

Marzen, będzie trzymał :) Żeby się z któregoś jajka wykluła :)
Wierzę Ci, że stres większy...Ale dla dobra naszej przyszłej rodziny postaraj się nie denerwować. Wiesz...prolaktyna etc. :) ;) ;p
Teraz już wiesz co i jak wygląda, nie ma tej niewiadomej. O tyle bądź spokojniejsza. A resztę zostaw Bogu, lekarzom i naturze ;*

Dream, nie chciałam Cię podłamać. My tu po prostu piszemy "kawa na ławę", żeby wszystko było jasne ;) Dasz radę dziewczyno!!! ;)
A było tak, że braliście antybiotyk razem, w tym samym czasie? I wtedy zero przytulanek? Bo może zarażacie się jakoś nawzajem, albo coś? A robili emkowi antybiogram? Może jakiś inny antybiotyk wytłukłby to cholerstwo? :)
Taaa zawsze jest antybiogram :-) ja mam wszystko jałowe :-)

reklama
Do góry