reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
M mówił, że te zastrzyki to są wszędzie tylko nie u nas. Bo to jest jakaś substancja czynna. U nas dostępna jest tylko w formie suplementów diety, a z nich podobno jest słabe wchłanianie. Powinno się ją podawac właśnie prosto do krwioobiegu. Zapytam go jak to się nazywa i napiszę. On to od znajomej lekarki wie, bo mój M w służbie zdrowia pracuje.

reklama
Chodzi o glutation 600 mg. Właśnie czytałam arytykuł o tym. On jest bardzo ważny w tworzeniu nowych żywych komórek. Jego niedobór może właśnie upośledzać plemniki.

Vadera, bardzo się cieszę :) Z tą płcią bym poczekała, chyba że mówią że chłopak. Moja koleżanka do 7 miesiąca miała mieć dziewczynkę, a potem się okazało że to chłopaczek tylko z małym ogonkiem i wcześniej nie było go widać:D Jak to ona sama skwitowała po tatusiu;)))))))

Kath, jestem z Ciebie dumna, że sobie poradziłaś :)) Biednemu to wiatr w oczy i deszcz w szybę ;) Dobrze, że ktoś Ci pomógł, jeszcze można spotkać miłe osoby

Nou, bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się, różnie może się zdarzyć. Czasami zdarzają sie niespodziewane rzeczy.... Ja tez jeszcze pare miesięcy temu nie pomyslałabym że uda nam się zapłacić za in vitro, a różne okoliczności sprawiły, że pewnie nam się to uda (zmiany w pracy TZ i w mojej, pomoc bliskich).. Trzymam kciuki:) Mam jakieś takie przeczucie, że jak się uspokoisz, uporządkujesz swoje emocje, to to ivf nie będzie potrzebne;P

Beti trzymam kciuki! zresztą niezmiennie za całą resztę też:))

Pozdrawiam słonecznie, miłego tygodnia dziewczyny:)

1466534974-1d1mld.jpeg

Witam się.Wczoraj moj gin zadzwonił odebrałam skierowanie i jeżeli franca @ przyjdzie planowo to 5 lipca mam histeroskopie :)
Pozdrawiam i całuje :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Beti mam wrazenie ze jestes na tym wlasciwym torze:-) i widze ze chybapo przejsciu na druga strone ogarnia Cie ten wspanialy i fantastyczny spokoj :-*

reklama
Kredko żebyś wiedziała,nagle przestał palić mi się grunt pod nogami :) czuje spokój, gorzej jak nic z tego nie wyjdzie :( ale postanowiliśmy że jak by co, podejdziemy drugi raz i wtedy damy sobie już spokój,bedę miała pewność że zrobiłam wszystko co mogłam :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry