reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, ja też czekam na info po Twojej wizycie! Niech będzie dobrze!

M26, a jak Twoje wyniki?

Lumio, byłaś na podgladzie wczoraj? Jak plecy?

Moje wyniki będą wieczorem. A od wczoraj cmi mnie podbrzusze, dziś lezakuje...

reklama
KWIECIEŃ
13- M26- BETA i progesteron
13- Anika- badania
13- Beti - wizyta
14- Marzen- beta
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta
28- Nouvelle - wizyta u gin

Beti, Kredko, Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was attachFull754453

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Wybaczcie dziewczyny że ja tak monotematycznie i z doskoku ale codzienność zabija czas i wene :/

Kredka - po czesku i po angielsku bez większego problemu. Łamanym polskim i ang można się dogadać :)

Beti, ja też czekam na info po Twojej wizycie! Niech będzie dobrze!

M26, a jak Twoje wyniki?

Lumio, byłaś na podgladzie wczoraj? Jak plecy?

Moje wyniki będą wieczorem. A od wczoraj cmi mnie podbrzusze, dziś lezakuje...

Aniko,
Ale Ty masz pamiec :p
Tak bylam. I jak zwykle jakies cocodzambo :p mam dwa pechole, po jednym w kazdym z jajnikow ok 20i 22. Oczywiscie nie odbylo sie bez niespodzianki bo...mam troche pkynu w zatoce i endo 13. Wiec nie wiem czy juz jedno peklo, czy co :confused::baffled:
Mnie sie cos tak wydawalo, ze w sobote mogla byc, ale po wczorajszym to juz sama nie wiem...
Dr powiedzial, ze pecherzyki wygladaja jak do owu:baffled: dal mi ovitrelle i w czwartek ide na kontrol....
Moze jest cos takiego jak podwojna owulacja-??!czy to mozliwe?!,ze jeden pekl i rosna kolejne? Oby to nie jakies torbiele...
Co do plecow. Dalej jestem polamana. Od tego lezenia zaczyna mnie jeszcze wiecej czesci ciala bolec:oo2:

Pozdrawiam Was wszystkie :-*

Lumia, może się zdarzyć podwójna owulacja, wtedy powstają bliźniaki dwujajowe, ale nie wiem jak to jest z pęcherzykami które pękają w różnych odstępach czasu... oby się okazało, że to nic takiego :)

ja też czekam na wiadomości z Waszych wizyt i wyników

Lumio że też u Ciebie zawsze coś. zaciskam kciuki żeby teraz było ok

Aniko leżakuj ja wczoraj miałam jakieś słabe popołudnie, dziś też jakoś dziwnie mnie brzuch pobolewał. może za dużo leżę? sama nie wiem

ja też czekam na wiadomości z Waszych wizyt i wyników

Lumio że też u Ciebie zawsze coś. zaciskam kciuki żeby teraz było ok

Aniko leżakuj ja wczoraj miałam jakieś słabe popołudnie, dziś też jakoś dziwnie mnie brzuch pobolewał. może za dużo leżę? sama nie wiem

Napisałam do lekarki, mam zrobić posiew i badanie moczu i odezwać się z wynikami. Wizytę pewnie przyspieszymy na weekend

aniko ale wiesz, że na posiew się długo czeka? ja oddałam wczoraj i mam zadzwonić w piątek czy jest wynik i jeśli nie będzie tzn, że coś hodują i dopiero po niedzieli będzie, ale nie wiadomo kiedy
aniko a coś cię niepokoi, że chcesz przyspieszyć wizytę?

reklama
Do góry