reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
a tak sobie myślę mam 1 weryfikację 17 to będzie 3dpt nie za wcześnie na hcg? bo rozumiem, że chcą znać poziom progesteronu i estradiolu.

Magda, beta z pierwszej weryfikaci absolutnie się nie przejmuj. Bardziej tu chodzi o kontrolę estradiolu i prg. Za to.druga weryfikacja już coś pokaże!

Ja jeszcze dwa.dni duphastonu (jednak luteina mnie podróżnika tak jak ostatnio) i czekam na @. Mam nadzieję, że wracam do gry.

aniko tak myślałam. mąż się pyta kiedy test robimy, a ja się śmieję masz pierwsze fotki maluszków to napawaj się. wogóle to może głupie ale spoglądam na fotki i rozczulam się:zawstydzona/y:

aniko pewnie, że wracasz do gry kochana maluchy rozbawione po zimowisku będą się chciały rozgrzać pod twoim serduszkiem i zostać na 9 mcy

Lumia przytulam mocno

Magda, ja zrobiłam betę w 8dpt blastki 4aa była trzycyfrowa. U Ciebie dea Kropki wcześniej moga podbić wartość. Ale 17 to raczej nie ;) chociaż kto wie!! ;)

Lumio ;* kiedy masz wizytę?
Magda wydaje mi się ze 3 dpt beta raczej nie wyjdzie ale 6 powinna. Juz nie mogę się doczekać.
Aniko czyli po @ zaczynasz nowa stymulację?
Zrobiłam juz wszystkie badania tylko jeszcze jutro wymaz, tak się rozpedzilam ;)

MagdaM musi być dobrze,kurka wodna musi !!!! :-)

Aniko no to faktycznie chwila moment i u Ciebie kołowrotek ruszy :-) !

M26 no to dobrze,że się porządnie rozpędziłaś,oby tak dalej :-)

Dla każdej zaświeci słoneczko....a ja jakoś nie potrafię się do końca cieszyć bo strach,że coś będzie nie tak jest większy....

Lumia.. odechcialo mi sie tu wchodzic, jak zobaczylam wieści od Ciebie... bardzo mi przykro.. dziewczyny powiedziały chyba juz wszystko.. trzymaj sie Kochana i wracaj do nas. Tule..

Magda druzyne masz niezla:) im wyzsza cyfra i poczatkowe litery alfabetu tym lepiej. W 3 dobie 4aa to taki pieknis, ze hej! 4ab tak samo:) beta w 3 dobie moze wykryc jedynie resztki zastrzyku na dojrzewanie pecholkow. Na te wartości nie patrzymy;) przy Twoich zarodeczkach beta w 6dniu powinna byc w okolicach 10(przy implantacji jednego :) ). Taka jest najlepiej rokujaca. Ja oczywisvie sie balam i czekalam do 8 lub 9dpt;) i byla juz kolo 100;) tez mi podawali 4aa. Jeden nie zostal, drugi mnie kopie. Wiecej nie mialam, popadaly po drodze..:p

Aniko odliczam ;) :*

M nabierasz rozpedu:) super!

U mnie koszmar. Fizycznie ok.
Waga tylko stoi w miejscu i zaczynam sie juz tym tez martwic, ale tlumacze sobie, ze to przez ta diete. Byle wytrwac do kolejnego usg po swietach.

Caluje mocno:*

Magda, ja też zaciskam kciuki z krzaczorów i bardzo mocno wierzę. Cudowne wieści dotychczas przynosisz, a będą jeszcze lepsze :)
Aniko, za Ciebie kochana też ściskam, bardzo, bardzo, bardzo!
Lumio, tak strasznie mi przykro :(

Pozdrawiam Was wszystkie, wojowniczki.

reklama
Do góry