reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
W kolejnym cyklu napewno będziemy próbować. Jesteśmy umówieni na wizytę w sprawie invitro. Bardzo mocno się zastanawiamy czy nie pójść ta droga, czy jeszcze czekać. Zobaczymy co lekarz powie na tej konsultacji.

Dziewczyny
Dziekuje za cieple slowa w moja strone...
Niestety wlasnie wrocilam ze szpitala.
Rozpoznanie: poronienie samoistne zupelne.Zrobil hcg, ktore nie pozostawilo
Swiat jest maly...badal mnie lekarz, ktory ponad rok temu w zupelnie innym miejscu stwierdzil poronienie....ehhhh
Juz chyba wyplakalam wszystkie lzy, pozostala pusta obojetnosc...
Beznadziejny przypadek ze mnie problem z zajsciem w ciaze, a potem z donoszeniem...

Lumia :((( bardzo przykro, płaczę razem z Tobą :( nie ma takich słów, które teraz by Cię pocieszyly. ale wierzę, że z czasem znajdziesz w sobie siły do dalszej walki... przytulam Cię mocno!!

reklama
Dziewczyny, dziekuje za kciuki - nie puszczajcie!

Magda,Stacy, nie wiem, dlaczego dopiero w czwartek. Taka byłam oszołomiona, ze nie przyszło mi do głowy, zeby zapytac, dlaczego wtedy. Moze dlatego, ze ja bede miec crio w przyszłym?

M26, starania uczą cierpliwosci i pokory, nie? dobrze, ze idziecie na te konsultacje - strach ma wielkie oczy, ale może ktoś Wam rozjasni spojrzenie na niektóre sprawy. Trzymam kciuki!

Do góry