reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko - trzymam kciuki za Twoje komórki, niech ładnie się zapładniają. Ale czemu czekasz tak długo na info?

Lumio - nawet nie wiem co Ci napisać. Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą. Daj znać, co lekarz powie.

reklama
Aniko super 5 jajeczek ;)
Lumia koniecznie daj znać. Trzymam kciuki.

A u mnie dupa. Po prawej stronie była już owulacja. A po lewej został pecherzyk 24 mm. Cykl stracony. Mój lekarz delikatne dał mi do zrozumienia żebyśmy myśleli o invitro. Powiedział ze może taka sytuacja często się powtarzać.

Lumia niektore dziewczyny krwawia w ciazy i nic zlego sie nie dzieje. Mam nadzieje ze jestes jedna z nich i wszystko sie pozytywnie skonczy:-* trzymaj sie kochana

lumia ja w dniu robienia pierwszej bety bardzo obficie krwawiłam przez kilka dni,i wsio było ok,to było krwawienie implantacyjne,bedzie dobrze ;-)

Anika kciuki za zarodeczki ;)

Lumia ja będąc w 5-6 tygodniu też wylądowałam w szpitalu z powodu krwawienia i to sporawego jeszcze wtedy nie było serduszek, mimo to maluszki dały radę :) nie poddaly się. Później wylądował w szpitalu w 13 tc tez z mega krwawieniem, co parę dni przez 3 tygodnie ze mnie lecialo ciurkiem a maluszki twardo się trzymały, także głową do gory będzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
Lumia trzymaj sie tam! Wielkie kciuki za Ciebie i malenstwo! Musi byc dobrze:* czekamy na wiesci!

Aniko pewnie odpoczywasz, dbaj o siebie mocno!

M przykro mi, ze znowu przestoj...co teraz planujecie?

Do góry