reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko - trzymam kciuki za Twoje komórki, niech ładnie się zapładniają. Ale czemu czekasz tak długo na info?

Lumio - nawet nie wiem co Ci napisać. Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą. Daj znać, co lekarz powie.

reklama
Aniko super 5 jajeczek ;)
Lumia koniecznie daj znać. Trzymam kciuki.

A u mnie dupa. Po prawej stronie była już owulacja. A po lewej został pecherzyk 24 mm. Cykl stracony. Mój lekarz delikatne dał mi do zrozumienia żebyśmy myśleli o invitro. Powiedział ze może taka sytuacja często się powtarzać.

Lumia niektore dziewczyny krwawia w ciazy i nic zlego sie nie dzieje. Mam nadzieje ze jestes jedna z nich i wszystko sie pozytywnie skonczy:-* trzymaj sie kochana

lumia ja w dniu robienia pierwszej bety bardzo obficie krwawiłam przez kilka dni,i wsio było ok,to było krwawienie implantacyjne,bedzie dobrze ;-)

Anika kciuki za zarodeczki ;)

Lumia ja będąc w 5-6 tygodniu też wylądowałam w szpitalu z powodu krwawienia i to sporawego jeszcze wtedy nie było serduszek, mimo to maluszki dały radę :) nie poddaly się. Później wylądował w szpitalu w 13 tc tez z mega krwawieniem, co parę dni przez 3 tygodnie ze mnie lecialo ciurkiem a maluszki twardo się trzymały, także głową do gory będzie dobrze, trzymam kciuki

reklama
Lumia trzymaj sie tam! Wielkie kciuki za Ciebie i malenstwo! Musi byc dobrze:* czekamy na wiesci!

Aniko pewnie odpoczywasz, dbaj o siebie mocno!

M przykro mi, ze znowu przestoj...co teraz planujecie?

Do góry