reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia idz do gina, koniecznie zbadaj progesteron, masz w domu luteine albo duhpaston ? Moze prog jest za niski.
Plamienia sie zdarzaja i czasem nie wroza nic zlego, ale lepiej dmuchac na zimne.

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko.
W dzien kiedy nie dostalam @
Procz bety zrobilam progesteron i wyszedl 29
Biore 2x1 duphaston, febidon i acard, a moze to byc od aspiryny?
Wizyte mam we wtorek....
Nie wiem co robic:-(
Gdybym nie "wsadzila paclucha" to bym pewnie nie wiedziala...

Wynik ladny:)

Lumia ja bym dla swietego spokoju dolaczyla lutke, albo zwiekszyla dupka do 3 dziennie, nie zaszkodzi na pewno!
No i dobrze typujesz, te plamienie moze byc od acardu.

Spokojnie kochana, moze zaeaz odezwa sie jakieś plamiace mamusie i Cie uspokoja! Kasikowi dokuczaly bardzo dlugo, taki byl urok jej ciazy..
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo ok!
Nie masz mozliwosci jutro dostac sie do gina? Albo faktycznie na IP podjedz, jak Anika pisze..

Niebajko
Tak planuje , zwieksze dawke dupka. Niestety luteiny nie mam.
Zobacze co sie bedzie dziac i albo jeszcze dzis zadzwinie do gin, albo jutro i od razu poprosze go o wizyte szybsza.
Aniko, M26, Niebajko:-*

Lumio popieram dziewczyny, jak to mówi mój lekarz "lepiej dmuchać na zimne"

Co do piersi, tak dla pocieszenia. Ja też miałam podobną sytuację i myślałam ze już po wszystkim. Ale ból wrócił.

Uważaj na siebie ;-)

reklama
Do góry