reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko:D a jednak cos sie dzieje! I baaardzo dobrze:) trzymam kciuki:)

Kasik Katep7 Cie poszukiwala:)

Magdo skoro owu tak pozno to cykl Ci sie pewnie sporo wydłuży:|

Aniko znosze juz jajo...

reklama
Aniko &&&&

Niebajko no właśnie ja tak myślę, że powinien się wydłużyć. dzisiejszy pomiar wykazał że dziś jest szał paprotkowy. sama nie wiem co myśleć o tym. obserwuję dalej.

Dziewczyny troche sie zaniepokoilam. I zaluje ze jednak tego amh nie zrobilam... pisalam Wam ze mam coraz krotsze cykle i tym razem moja @ trwala 3 dni i byla w miare skapa i tak wrzucilam w google i ze niby moge wchodzic w okres menopauzy:eek::eek: no tego by jeszcze brakowalo:-(

Kredko pyknij sie w leb! :* i nie czytaj internetow tylko nas tu sluchaj:) wiercilysmy Ci dziurę w brzuchu, zebys wiedziała co i jak... :/amh to jedna z podstaw..

Będzie ok! Stres duzo przeciez zmienia! I nie zadreczaj sie teraz tym. Niedlugo startujecie do stycznia juz niewiele:) a moze 9 zleca Ci jakies badania;)

Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc:p @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam:p), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace:D ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje:D a czujesz w ogole ta owulke?

Ostatnia edycja:
Magdo ja przed crio mialam taki cykl, ze owu powinno byc w 22dc, ale u o mnie o owu mozna pomarzyc:p @ na bank nie przyszlaby za 14dni (prog dostalam:p), tylko zrobilaby sie torbiel, a @ pojechalaby na wakacje, na 2 miesiace:D ciekawa jestem jak beda dalej wygladac Twoje obserwacje:D a czujesz w ogole ta owulke?

właśnie że czuję. we czwartek poczułam ból brzucha pomyślałam , że przed @ ale później na kalendarz nie no zbyt wcześnie. ale w ciągu dnia pojawił się w niewielkiej ilości śluz, i wczoraj rano paprotki, i dziś ogrom paprotek i nadal są. zobaczę jutro powinno być mniej o wiele i wtedy będzie to oznaczało, że dziś była w pełni owu.

Magda no ciekawe to bardzo. A masz szanse podejsc na usg zeby to potwierdzic??

Niebajko:-* no pyklam sie:p ale mam 33 lata wiec nigdy nic nie wiadomo.. pez paniki i czekam na wizyte i tyle:-)

U mnie 12 pęcherzyków dużych i drobnica, estradiol powyżej 2500 i punkcja w poniedziałek. Niestety, progesteron za wysoki i transfer odroczony do następnego cyklu
czy przy takim może mi grozić hiperka?
Trochę mi skrzydła opadły, ale mąż zadbał o mnie i zbieram się na poniedziałek;)

Magda, nasze organizmy są nieprzewidywalne, więc i Tobie mogła się i trafić, i przesunąć owulka. To dobra wiadomosc;)

Aniko przy 2500 bym sie nie bala o hiper, chociaz kiedys czytalam na "kto po iivf" ze wszystko zależy od organizmu. Sa bowiem dxiewczyny z estradiolem w granicach 6tys i hipery nie maja..:) a sa i te bardziej wrażliwe ;)

Wielka szkoda, ze wszystko Ci sie odroczylo, ale w marnym pocieszeniu spojrz Kochana na moj przyklad;) swiezak sie do mnie nie przytulił, a mrożona blastka jest ze mna.

Teraz najważniejsza jest Twoja punkcja, liczba jajek dobrze wróży, estradiol piekny, beda sie pieknie zapladnuac i dzielic!
Bedziesz miala piekne pingwinki!!

Magda czekam w takim razie na wiesci paprotkowe:)

Kredko wskazówka moze byc chociazby to kiedy Twoja mama czy babcia przechodziły menopauze:) u mnie niby amh wysokie, bo 17, ale mama i babcia 40lat i do widzenia..

reklama
Kochane przepraszam, ze tylko o sobie, ale mam pierwsze zalamanie....
Potrzebuje porady!
Wczoraj wieczorem zobaczylam, ze na bieliznie mam wydzieline inna niz zwykle, tzn bardziej pomaranczowa, a nie kremowa....
Zaniepokoilam sie i "zbadalam palcem pochwe". Na palcach mialam wydzieline z domieszka krwi:-( ...
Zywej, rozowej. Na bieliznie/wkladkach nie bylo tego.
Jestem przerazona.
Dzis rano mialam bol jak na okres, przez chwile myslalam, ze bede miec biegunke.
Ale poszlam sie wyproznic i przeszlo. Poza tym piersi przestaly mnie bolec....
Przepraszam za te dosadnosc, ale....
Matko tak strasznie sie boje...

Aniko,
Gratuluje pieknych jajec! A czas szybko minie. I niech sie spelni tak jak Niebajka pisze;-)

Do góry