reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
lumia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! :-) i nie zapominajcie że ja też czekam z wami w kolejce :-) po mały cud :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lumia - jedziesz jutro z samego rana? Kciuku za dobre wieści:tak:

Emenems - to ja czekałam cierpliwie do 12 dpt. Piersi zbiły mnie z tropu bo miałam robić 9 dpt. :-p

beti - &&&&&& za owocne podglądanko

Mam nadzieję, ze obie z Lumia będziemy miały piękne wieści!;) mojej jajnika raczej milczą, rzadko się odzywają, nie wiem :/

Aniko
Niech mocc bedzie zTwoimi jajcami;-)
Bedzie pieknie:-)zobaczysz. Pewnie tak z przyczaiki Cie biora;-)

Stacy
No wlasnie mamm dylemat.mysle zeby poczekac do tych 72bo chyba lepszy bedzie to punkt odniesienia., a tak z ranca to ni to 48, ni 72h;-)

Beti
Wiec szykujesz sie do startu;-) zaciskam&&&&&

Powiem Wam, ze dobrze,ze nir pojechalam. Okazalo sie, ze miasto bylo sparallizowane od tej ulewy;-)
Powiem Wam, ze bylo strasznie, ale roslinki w ogrodzie odzyly:-)

reklama
O matko Polko! Chwilę człowieka nie ma a tu takie cudowne wiadomości!!!! Lumia, gratuluje Kochana! I z całego serca życzę pięknie przyrastającej bety!

My w piątek mieliśmy podglądanie. Jest Fasolinka :-D Ma 24 milimetry i bijące serducho. Łez nie było, ale uśmiechy od ucha do ucha! I jest pierwsze zdjęcie do albumu :-)

Do góry