reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No kasik zyjesz :) zdrowka Wam zycze :)
A u mnie zmiana planow :) podchodzimy do ostatniego in vitra :) tzn moj maz musi sie poddac TESE i zobaczymy czy wynajda "klepaki " :) bo jak widze co robi nasz prezydent to stwierdzam ze dobrze nie bedzie :( a przeciez mam prawo wykorzystac program :)
A u mnie 21 stopni :) bo klime mam w pracy :) a Wszystkim zycze klimy na te upalne dni :)
Dziewczynki a czy cos sie zmienilo w programie? Moze mozna juz w programie skorzystac z dawcy???

Emenems, co remontujesz? U mnie łazienka i korytarz w trakcie realizacji wizji;)
Gos, w programie nie można skorzystać z dawcy:(

U mnie musze zrobic szafę pod schodami teraz wlasnie tata zabudowuje z mezem i na gorze trzeba przesunąć sciane i dobudować pokoj dla dziecka :) ehhhh masakrycznie duzo :)

A przypomnij mi on mial jakies badania wczesnniej? Bo pamietam ze Ty mialas chyba kilka in vitro ale nie wiem czy to z dawca czy z m bylo?

Ja tez sie melduje;-)
Tylko masakrycznie sie czuje, bo w tym tygodniu dostane@
Masakra na takie upaly...czuje sie o 10 kg ciezsza:p

Jutro ide na wizyte do gin. Chce z nim porozmawiac o badaniach imunologicznych i innych, oraz ustalic plan dzialania na ten cykl...
Jak wczesniej pisalam, zastanawiam sie czy podchodzic do 4 iui , czy rozpoczac ivf...ehhhh
Nie wiem jak ksztaltuja sie koszty w zaleznosci czy rzadowka czy "prywatna":p
Lekarz mowil, ze jak przystapie 6razy do iui to sie kwalifikuje do rzadowki....

Padam od tych upalow:p

Pozdrawiam Was serdecznie;-)

reklama
Emenems, dużo, ale bedzie pieknie;) to wlasnie sobie powtarzam, gdy patrze na lazienke :p i uruchamiam wyobraznie, widze siebie korzystająca korzystająca niej! Jeszcze kilka dni i będzie ok! Upal:/

Do góry