reklama
Pierwszy lekarz nic nie widzial i kazal odstawic leki i czekac na@. Zadnej bety, Nic.
Dopiero inna lekarka, jak dalej nie miala@ i dziwnie sie czula powidedziala, ze ma wrocic do lekow i kolejne usg, bo widzi jakiegos kropka....
Zobaczymy jak sie roWinie syt. Pozostaje cacisnac kciuki:-)
Dopiero inna lekarka, jak dalej nie miala@ i dziwnie sie czula powidedziala, ze ma wrocic do lekow i kolejne usg, bo widzi jakiegos kropka....
Pierwszy lekarz nic nie widzial i kazal odstawic leki i czekac na@. Zadnej bety, Nic.
To ze zaciskamy nie ma watpliwości !
niebajka
Fanka BB :)
Dziewczyny jutro rano zawijam wrotki i Kropka na wycieczke wracam w niedziele.
Wklejam plan dzialan
Przypominajka:
LIPIEC
24 – kredka82 – testowanie
24 – stacy – wysoka beta!
24 - zuzik85 - podgladanie Kropka ♡
27 - lumia - podglądanko pecholi
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją
marzen88 - hsg
M26 – iui
Lumia – iui
Lumio Ty czekasz az doktorek powroci:>
Tak, jak obiecałam - bede zbierac po drodze bociany jak tylko bede miala zasieg internetowy to do Was zagladne
Aniko:* kiedy ruszają powazne prace remontowe? W przyszłym tygodniu? Dbaj mi o siebie :*
Pierwszy raz w zyciu nie mam sily sie pakowac
Wklejam plan dzialan
Przypominajka:
LIPIEC
24 – kredka82 – testowanie
24 – stacy – wysoka beta!
24 - zuzik85 - podgladanie Kropka ♡
27 - lumia - podglądanko pecholi
28 – anika11 – wizyta przed stymulacją
marzen88 - hsg
M26 – iui
Lumia – iui
Lumio Ty czekasz az doktorek powroci:>
Tak, jak obiecałam - bede zbierac po drodze bociany jak tylko bede miala zasieg internetowy to do Was zagladne
Aniko:* kiedy ruszają powazne prace remontowe? W przyszłym tygodniu? Dbaj mi o siebie :*
Pierwszy raz w zyciu nie mam sily sie pakowac
Ostatnia edycja:
anika11
Fanka BB :)
Kredki, wszystkie tu dobrze Ci życzymy i kibicujemy, ale dla swojego zdrowia musisz się zdystansować. Wiemy,że bardzo Ci zależy,ale takim nastawieniem i zbytnią wrażliwością sobie nie pomożesz. Każda z nas ma ciężkie momenty i właśnie po to jest to forum,żeby się pocieszyć,ale też czasem,by sprowadzić na ziemie sikance mogą kłamać, beta może wolno wzrastać, wiele się może wydarzyć, i nie chcę Ci tu modlić oczu, ale za wcześnie te testy!!! I na pewno Cię one nie uspokoily
reklama
Podziel się: