reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja juZ w pl;-)
Jak wracalismy widzielismy tyljo z daleka "Podniebne widowisko"
W Pl bylismy po 4 Nad ranem...bylo juz "po wszystkim"
Aha w Austrii widzialam dwa bociany;-) Kredko i Stacy po jednym Dla kazdej oddaje;-)
I prosze mi tu nie wypisywac takich glupot!!! Ja kciuki zaciskam&&&

Kredko
Niesamowita jestes:p Mam nadzieje, ze Cie nie uraze, ale usmialam sie czytajac o lubczyku:-)
P.s. tez uwielbiam:p

Niebajko
Twoj post to bomba optymizmu;-)
Ale nic dziwnego:-) kochana z calego serca zycze Ci aby kazda kolejna wizyta, Dostarczala jeszcze wiekszej ilosci pozytywnych wrazen:-)

Luize, Smerfetko
Jak milo Was "czytac";-)
Niech Szkraby rosna zdrowo:-)

Kasik
Junior, chlopak na medal:-)
Mam do Ciebie takie pytanko;-)
Kiedys podalas mi liste badan, m.in bialko s, n, komorki nk....etc. czy mozesz mi powiedziec czy jest jakis konkretny dzien cyklu, w ktorym sie je robi.

Nie kumam z ta Olusia?! Jaki byl w tym cel, zeby udawac, ze urodzila?!?
....jedyne co mi sie przychodzi na mysl, to ze Dziewczyna nie mogla zajsc w ciaze i z tego wszystkiego stworzyla swoj wirtualny swiat...., w ktorym spelbilo sie jej marzenie, o posiadaniu dzieci.....

reklama
Niebajko cudowne wiesci:)
Ja hsg będę mieć za miesiąc bo gin juz na urlopie jest ale skierowanie do szpitala juz mam :) z gameta poczekam do badania, zawsze to 700 zł w kieszeni.

Lumia:-* dziekuje za boćka:-*:-*:-* mam nadzieje ze te dwa ktore widzialas nam rozdane beda oznaka forumowych blizniakow:-) albo trojaczkow:-D jak Stacy wystrzeli z blizniakami:-D

A z tego lubczyku to teraz tez mi sie smiac chce haha:-) a wczoraj bylam sklonna salatke "zwrocic" tylko m mnie powstrzymal:-D czyli do rosolu lubczyk moge dawac? :-D

Co do tej olusi jezeli faktycxnie wymyslila sobie swoj swiat to jej z calego serca wspolczuje..

Ostatnia edycja:
Emenems, Kredka Olusia rok udawała... pierwszy rok była chyba autentyczna, tak samo jak my starała się o dziecko, tak samo przeżywała kolejne rozczarowania. Później chyba faktycznie zbudowała sobie swój świat

Lumia nie pamietam dokladnie ale chyba dc nie mial znaczenia przy tych badaniach. Komorki nk robilam kilkakrotnie jak mi sie encorton konczyl, przed wizyta u immunologa, ktora nie pytala o dc.

Ja ci juz mowilam - objawy kazde co opisujesz na miesiaczke pasuja do ciazy jak i ich brak - pozostaje kochana tylko czekanie jedynym wyznacznikiem jest brak miesiączki i test ... Taka prawda reszta to wróżenie z fusów :)

Emenems ja wiem:-* tylko jakos nie moge sobie z tym poradzic:-(
Przy tych pierwszych 2 noe przezywalam tego az tak bo wiedzialam ze mam jeszcze proby przedemna. A teraz najzwyczajniej w swiecie sie boje ze sie nie uda :-( i ze ta ostatnia szansa przepadla:-( a najgorsze jest to ze potem bedzie dluga droga do in vitro bo dopiero w styczniu mozemy przyleciec bo m nie ma juz urlopu:-(

reklama
Emenems ja wiem:-* tylko jakos nie moge sobie z tym poradzic:-(
Przy tych pierwszych 2 noe przezywalam tego az tak bo wiedzialam ze mam jeszcze proby przedemna. A teraz najzwyczajniej w swiecie sie boje ze sie nie uda :-( i ze ta ostatnia szansa przepadla:-( a najgorsze jest to ze potem bedzie dluga droga do in vitro bo dopiero w styczniu mozemy przyleciec bo m nie ma juz urlopu:-(

Zadna ostatnia szansa zadna długa droga :)

Nie denerwuj sie zapas!

Do góry