Ja juZ w pl;-)
Jak wracalismy widzielismy tyljo z daleka "Podniebne widowisko"
W Pl bylismy po 4 Nad ranem...bylo juz "po wszystkim"
Aha w Austrii widzialam dwa bociany;-) Kredko i Stacy po jednym Dla kazdej oddaje;-)
I prosze mi tu nie wypisywac takich glupot!!! Ja kciuki zaciskam&&&
Kredko
Niesamowita jestes Mam nadzieje, ze Cie nie uraze, ale usmialam sie czytajac o lubczyku:-)
P.s. tez uwielbiam
Niebajko
Twoj post to bomba optymizmu;-)
Ale nic dziwnego:-) kochana z calego serca zycze Ci aby kazda kolejna wizyta, Dostarczala jeszcze wiekszej ilosci pozytywnych wrazen:-)
Luize, Smerfetko
Jak milo Was "czytac";-)
Niech Szkraby rosna zdrowo:-)
Kasik
Junior, chlopak na medal:-)
Mam do Ciebie takie pytanko;-)
Kiedys podalas mi liste badan, m.in bialko s, n, komorki nk....etc. czy mozesz mi powiedziec czy jest jakis konkretny dzien cyklu, w ktorym sie je robi.
Nie kumam z ta Olusia?! Jaki byl w tym cel, zeby udawac, ze urodzila?!?
....jedyne co mi sie przychodzi na mysl, to ze Dziewczyna nie mogla zajsc w ciaze i z tego wszystkiego stworzyla swoj wirtualny swiat...., w ktorym spelbilo sie jej marzenie, o posiadaniu dzieci.....
Jak wracalismy widzielismy tyljo z daleka "Podniebne widowisko"
W Pl bylismy po 4 Nad ranem...bylo juz "po wszystkim"
Aha w Austrii widzialam dwa bociany;-) Kredko i Stacy po jednym Dla kazdej oddaje;-)
I prosze mi tu nie wypisywac takich glupot!!! Ja kciuki zaciskam&&&
Kredko
Niesamowita jestes Mam nadzieje, ze Cie nie uraze, ale usmialam sie czytajac o lubczyku:-)
P.s. tez uwielbiam
Niebajko
Twoj post to bomba optymizmu;-)
Ale nic dziwnego:-) kochana z calego serca zycze Ci aby kazda kolejna wizyta, Dostarczala jeszcze wiekszej ilosci pozytywnych wrazen:-)
Luize, Smerfetko
Jak milo Was "czytac";-)
Niech Szkraby rosna zdrowo:-)
Kasik
Junior, chlopak na medal:-)
Mam do Ciebie takie pytanko;-)
Kiedys podalas mi liste badan, m.in bialko s, n, komorki nk....etc. czy mozesz mi powiedziec czy jest jakis konkretny dzien cyklu, w ktorym sie je robi.
Nie kumam z ta Olusia?! Jaki byl w tym cel, zeby udawac, ze urodzila?!?
....jedyne co mi sie przychodzi na mysl, to ze Dziewczyna nie mogla zajsc w ciaze i z tego wszystkiego stworzyla swoj wirtualny swiat...., w ktorym spelbilo sie jej marzenie, o posiadaniu dzieci.....