reklama
niebajka
Fanka BB :)
Diore duuuzo zdrowia dla szwagierki i maluszka Dziewczyna przezyla az nazbyt wiele. Dobrze, ze ma bliskie osoby, ktore chetnie pomoga i wespra w trudach!
MagdaM wypoczywaj, śpij i wypoczywaj glowa przeszla?
I blagam nie ogladaj tych durnot w tv. Nawet w tle! Ciemnota tylko na to patrzy i czerpie satysfakcje ... powinni tego gowna zabronic, a nie in vitro.. yh.
Marzen pielegnuj figurke! Na pewno przyniesie szczescie
Anika jak gardlo? Ksiezniczka daje Ci żyć?
MagdaM wypoczywaj, śpij i wypoczywaj glowa przeszla?
I blagam nie ogladaj tych durnot w tv. Nawet w tle! Ciemnota tylko na to patrzy i czerpie satysfakcje ... powinni tego gowna zabronic, a nie in vitro.. yh.
Marzen pielegnuj figurke! Na pewno przyniesie szczescie
Anika jak gardlo? Ksiezniczka daje Ci żyć?
Dziewczyny ale duzo sie u Was dzieje, hoho! Nie nadążam juz co u której z Was. Dlatego wysyłam Wam fotkę mojego skarbeczka, żebyście sie zapatrzyły i zaraziły, a potem takie dzieciaczki na swiat przychodziły. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Pole tak bardzo mi przykro. Wirtualnie Cie przytulam.
Niebajka dzieki za pamięć o nas Piotruś na szcżescie nie ma kolek. Czasem tylko brzuszek meczy, pręży sie, ale nie jest zle. Jakby wszystkie dzieci takie były to chciałabym nawet piątkę;-)
Pole tak bardzo mi przykro. Wirtualnie Cie przytulam.
Niebajka dzieki za pamięć o nas Piotruś na szcżescie nie ma kolek. Czasem tylko brzuszek meczy, pręży sie, ale nie jest zle. Jakby wszystkie dzieci takie były to chciałabym nawet piątkę;-)
genna
Pole kochana jestes silną babką ale nie bój sie poprosić o pomoc !!! Czasem trzeba dac sobie pomoc , cos o tym wiem - Zosia samosie musi poprosić o pomoc a bedzie jej łatwiej psychicznie i fizycznie ....Przytulam wirtualnie :*
niebajka
Agawa zapatrzylam sie na Twoja ślicznote! Piotrus jest cudny! Az lezka w oku mi sie zakrecila.. Caluje Was mocno i mam nadzieje, ze macierzynstwo będzie uplywac Ci w spokoju i atmosferze niekonczacej sie milosci i w takim razie czekam na wiesci o planach na rodzenstwo dla Piotrusia
Aniko, z jednej strony to pocieszenie, ze nie ma problemow z terminami.. a z drugiej .. kolowrotek nadal sie kreci:/ Pamietaj, ze jakakolwiek decyzje podejmiesz, będzie ona dobra! Jestem tez przekonana, ze gin poswieci Ci chwile i doradzi cos..
Mnie wiesz gdzie szukac
Jutro ważny dzień dla Enni i Aniki11 ! Powodzenia i trzymamy kciuki!
MAJ
19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
19 - anika11 – wizyta kontrolna
20 – lumia – podglądanko
21 – lumia – iui?
21 - marzen88 – piękna beta!
28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~
Bociany
MagdaM za Twoją betę palce puchną..!
Aniko, z jednej strony to pocieszenie, ze nie ma problemow z terminami.. a z drugiej .. kolowrotek nadal sie kreci:/ Pamietaj, ze jakakolwiek decyzje podejmiesz, będzie ona dobra! Jestem tez przekonana, ze gin poswieci Ci chwile i doradzi cos..
Mnie wiesz gdzie szukac
Jutro ważny dzień dla Enni i Aniki11 ! Powodzenia i trzymamy kciuki!
MAJ
19 - enni - wizyta u gin prowadzącego
19 - anika11 – wizyta kontrolna
20 – lumia – podglądanko
21 – lumia – iui?
21 - marzen88 – piękna beta!
28/29 stacy – piękna beta!
28/29 diore – piękna beta!
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna
CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne
8/10 - kredka 82 - hsg
niebajka - criotransfer
~~~~~~~~~~~~~~~~
Bociany
MagdaM za Twoją betę palce puchną..!
Ostatnia edycja:
kredka82
Dziewczyny czy myslicie ze przez czeste latanie mogl mi sie @ troche rozregulowac? Dzis 13dc i test owu dalej milczy a przypomne ze miesiac temu owu byla w 12dc!! Co prawda iui nie bedzie w tym miesiacu ale sprawdzam owu i notuje wszystko.
Enni i Anika kciuki zacisniete za jutro&&&&&&&&&&&&
Enni i Anika kciuki zacisniete za jutro&&&&&&&&&&&&
G
gość_forum
Gość
marzen88 trzymam mocno kciukasy
reklama
stacy
Kredka z tego co kiedyś czytałam to jest to możliwe. :-)
Magda - trzymam kciuki za Twoją betę. ;-)
Magda - trzymam kciuki za Twoją betę. ;-)
Podziel się: