reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale czuje @ w powietrzu :/ no cóż życie ... czerwiec robimy sobie pauze bo jadę z pracy do Pragi na długi weekend, a wtedy bedzie owu raczej. Przyda nam się mały odpoczynek od siebie.

reklama
Polecam "James dean" klub w centrum w Pradze :D Cuuuudo e stylu lat 50:) mi pomogło sie odstresować hehehehe

Pole nie masz kogos zaufanego kto moglby przejac czesc Twoich obowiazkow? W takim nawale latwo cos zaniedbac a szkoda byloby. Gdybym byla blizej chetnie bym pomogla, gdybym oczywiscie potrafila a tak moge tylko podtrzymywac Cie na duchu.

melduje się:-)

Marzen
Anika dobrze pisze. Nie wierz bezgranicznie testom, szczególnie w dniach po owu kiedy je robiłas. Za wczesnie!
Moje kciuki caly czas zacisnięte:tak:

Pole
Nic madrego mi nie przychodzi do głowy i nawet nie będę udawać,że choć trochę rozumiem co czujesz...:-(

Beti
A co tam u ciebie i dwoch fasolek?:)

Anika
Co do odżywek nic nie poradzę, bo ja swoje, od dłuższego czasu, żeluje:-)

Kasik
Dziękuje:tak:

Kredka
Dziś nie zapytalam lekarza o jakieś specyfiki:-p bo byłam w szpitalu i miał dyżur, więc nie chciałam mu zawracać gitary;-)

Magda
To rozumiem, że teraz leżysz wiewi,orą do góry:-):-D:rofl2: i tak ma być...dobrymi myslami jestem z Tobą:tak:

Tyle naskrrobałyscie,że już nie pamiętam czy miałam coś jeszcze napisać....

U mnie pęchol jeden 18, na drugim jajniku 14 mm:) w środę podglądanko kolejne i w czawartek najprawdopodobniej IUI:-) Endo mnie tylko martwi bo 7 mm....ale jeszcze trochę czasu jest.
Jeżeli teraz się nie uda mam dwa plany na następny cykl:
Albo odpuścić cykl i zrobić przerwę od clo - bo chyba zaczyna mi odziaływać na endo....
A druga wersja to przejść na ganodropiny:)

No ale póki co mam nadzieje,że maj będzie dla mnie łaskawy:-p:sorry: i zobaczę dwie krechy:happy:

Pole.. dziewczyny powiedzialy chyba juz wszystko. Nie wiem co wiecej moglabym napisac... Chcialabym zebys w koncu w tym calym szalenstwie, natloku spraw, spietrzajacej sie odpowiedzialnosci znalazla w koncu chwile wytchnienia. Czas dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Zebys w koncu mogla odciążyć głowe i pomyslec o tym, o czym chcesz myslec, a nie o tym o czym musisz w chwili biezacej, przyszlej...

Marzen czekamy na Twoja czwartkowa bete:) obys na weekend wyjechala bezalkoholowo:D

Lumia dobre wiesci:) niech pęcholki pieknie przyrastaja, a endo tez ma jeszcze chwilke:)

Ostatnia edycja:
reklama
smerfeta, ogólnie jest jakiś zakaz odwiedzin.Ale udało nam się go ominąć..być może dlatego,że było tak poważne powikłanie i po prostu potrzebna jest pomoc.
Także, wchodzimy kiedy chcemy nikomu nie przeszkadzając :) Dziś już jest ok. A niuniuś boski, grzeczniutki i piękny.
Pole jestem pełna podziwu dla Ciebie. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić co czujesz.
Magda kciukasy :)
Lumia, oby wszystko poszło dobrze.
Marzeń, ja ciągle myślę,że będzie ok.
Kredka :*

Nie wiem jak Wam, ale mi nie działa aplikacja na telefonie, nie wiem czemu. Tu też ucina mi posty :/

Do góry