reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole no dzieje sie u Ciebie oj dzieje. Zycze Ci zebys wszystko ogarnela a jak juz sie z tym uporasz zebys odpoczela i na spokojnie poukladala sobie swoje i Kiciusia zycie. I pamietaj ze Twoj m czuwa nad wsmi i pomoze Ci wszystko pozalatwic i go nie zawiedziesz!!!

reklama
no mi też ręce opadły. szkoda gadać.

idę na leżaczek, głowa mnie boli jutro ważny dzień. musiało się udać??

Dlatego ja nie lubię tych durnych programów. Co za bzdury! Jak by w obowiązku rodzica było poinformowanie szkoły jak dziecko zostało poczęte. No SZOK. I ludzie to oglądający, będą utrzymywać ze in vitro jest złe, nue dobre itd. :-(

Magda na pewno Wam się udało. Beta będzie pięknie przyrastac ;-)

Nie ma sie co przejmować tymi programami pocieszcie sie ze to chyba tylko tak w Polsce :)

U nas to to kazdy traktuje jako po prostu leczenie i szczerze mowiac jakos nie do konca kumają co i jak ale ze z tego sa dzieci :)

Pamietam jak gadalam z kolezanka norwezka ze sie staramy i nie mozemy a ona ze jej kolezanka była w klinice i tam oni tak robia ze juz 3 ma hahahah :) nie wazne co wazne ze skutkuje :)

Marzen a który Ty masz teraz dzień po iui?

Pole faktycznie przedstawiłaś nam odczucia które dla nas są obce.. ale dzięki temu trochę bliżej nam do tego co czujesz... współczuje Ci bardzo takiej sytuacji. Na prawdę nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz. Nawet połowy tego bym nie ogarnęła... Wirtualnie przytulam bo wirtualnie chyba mogę... Jeśli możesz to pomyśl o jakimś wspólniku, czy o czymkolwiek co zdjęłoby z Twojej głowy ten nawał obowiązków. Przecież normalny człowiek nie da rady wszystkiemu podołać

Magda u mnie nie ma problemów z labo. Czy pójdę do szpitala, czy do invicty, czy gamety - wyniki bety miałam po ok 2 godzinach. Tego samego dnia byłyby też w luxmedzie i swissmedzie...

Wczoraj siostra dala mi figurkę bociana, bo ma już swoich dwóch lobuzow. Ona wie ze pracujemy nad potomkiem, tylko nie wie o iui. Zadzwoniłam do niej i powiedzialam ze reklamacje zgłaszam . Dziwne ze w tym momencie dostałam taki prezent.

Marzen to za szybko testy robiłaś :happy:

Diore współczuje tych przeżyć z siostrą. Współczuję tak ciężkiego porodu. Dużo zdrówka dla mamusi i jej dzieciątka. Rozumiem, że w tym szpitalu jest możliwość wchodzenia na oddział ?

reklama
marzen
ja nie wiedziałam , że u Ciebie dopiero 12 d po iui. ja nie robiłam sikacza, ale spójrz 8 dpt zapłodnionej już komórki miałam niziutką betę chyba trzeba poczekać. ja jednak wciąż trzymam kciuki i życzę, żeby to był jednak ten bociek :-)

Do góry