reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda
Rowniez musze przyznac, jak Smerfetka, ze poczulam sie zaatakowana....i podpisuje sie pod tym co napisala...
Myslalam, ze mozna wyrazic swoje zdanie Na forum, bez osadu...

ALE, na szczescie na tym forum mamy jeden cel, wspolny cel;-) i proponuje zamknac definitywne temat polityki, bo jak to sie mowi, chcesz kogos sklucic zacznij temat polityki;-)
W niedziele kto chce i czuje, ze musi to pojdzie na wybory i zaglosuje za kim chce:-) to jego wybor:-)
I kropka w tym temacie:-)

A ja dorzuce jeszcze jedna dobra wiadomosc, pechol jest w prawym i lewym po ok 12mm;-) dzis 12dc, wiec chyba owulka przesunela sie na dobre:-) . Teraz tylko trzymajcie, prosze kciuki, zeby do iui doszlo najwczesniej w srode, bo moj m wyjezdza na dwa dni:/ (pon,wt).
W poniedzialek kolejna wizyta;-)

Niebajko, Enni
Jak sie ciesze, ze wszystkie trzy mamy dobre wiesci;-)

Kredko
Nie robie testow owu;-) ...
A i teraz za wszystko place;-)

Kasik
przy takim temacie kawy nie trzeba pic;-) Haha;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dobra nie będę się wypowiadała więcej, bo demokracja jednostronna widzę.

lumia
dobrze, że mogłaś dorzucić kolejną dobrą wiadomość

powiedzcie znacie sposób sprawdzony (może maść jakąś) na siniaki? po zastrzyku z fraxipariny zrobił mi się ogromny i chciałabym się go pozbyć jak naszybciej:baffled:

Niebajko, co ja dużo będę pisać - cieszę się przogromnie!!!! sama do siebie się usmiecham :) ps. słyszalś o aferze na Borowskiej?... az mi się wszytsko przypomnialo...

Enni, dwa piękne serduszka dla Ciebie bijące dostarczyły Ci pewnie miliona pozytywnych wzruszen :) niech Maluszki zdrowo rosną i już nie denerwują swojej mamy :)

Magdo, przesyłam Tobie pozytywne myśli i zakazuję jakiegoś czarnowidztwa :) trzymaj się dzielnie do soboty, omijaj tematy drażliwe i relaksuj się:)

Lumie, Stacy - niech pęchole prawidłowo przyrastają, co by za dwie udane iui można było trzymac kciuki - idziecie bardzo podobnie:) weźcie to za wróżbę :)

Emenems, myślę, że Twoja beta to formalność, ale zapewwne fakt, że dowiesz się o niej poxniej niepotrzbnie Cię stresuje... wybuchy ustały? ;)

Diore, kciuki za sesję!!! :)

Marzen, u mnie po każdej iui inaczej - raz bolało ciągle, a przed @ przestało, innym razem nie bolało wcale, a przed @ się zaczeło. myślę, że ból nie jest zadnym wyznacznikiem. szkoda, człowiek mógłby się nastawic, a tak czeka i czeka.

Pole, czekam na info - nie mozna ciągle mieć pod górkę - to był Twój dzien?

aaaaaa miała być sentencja!!! "Nie daj się nikomu namówić do rezygnacji z czegoś, co uważasz za znakomity pomysł". Tyle w temacie :D

a co do mnie,to gardło mnie boli, @ brak.

Anika dzis mam wolne :) u nas świętuje sie wniebowstąpienie :D
Ustały juz i mam nadzieje ze ostatnie podrygi bo mi to niepotrzebne:)

anika
no wściekła się ta Twoja @. a pogoda sprzyja przeziębieniom niestety więc syrop z cebuli i nie daj się:-)

Magda na siniak to tylko tesciowa Cie musi polizac - jad zmiji podobno pomaga hahaha ( nie moglam sie powstrzymac musialam to napisac haha oczywiscie nie bierzemy tego calkiem serio;-))

Lumia i Stacy no mam nadzieje ze bedziemy swietowac juz w krotce:-*:-*

Diore powodzenia na egzaminach:-* i daj znac jak test owu ew pecherzyk jakbys byla na podgladzie.

Anika - sentencja rewelacja!!

reklama
Cześć dziewczyny! 6 maja miałam swoją pierwsza inseminacje. Był to 13 dc. Co prawda na usg przed pecherzyki jeszcze nie pękły ale lekarz zapewniał ze dobra pora. Od tamtego czas biorę 3 razy dziennie Duphaston po 1 tabletce. Ciagle chce mi sie siku i mam jakby braki magnezu. W ulotce nie wyczytałam nic o wzmożonym oddawaniu moczu jako efekcie ubocznym i zastanawiam skąd mi sie to wzięło. Wczesniej to do toalety szlam max 3-4 razy dziennie a teraz po 6-7 razy. Czy możecie cos poradzić? W końcu kogo mam pytać jak nie Was, doświadczone juz w takich sytuacjach.

Do góry