reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Inis nawet nie wiesz jak Ci zycze zeby testowanie bylo owocne:-* nikt bez takich jak nasze problemy nie jest w stanie chyba uwierzyc jak my to przezywamy, jaka mamy zawsze ogromna nadzieje i jak chyba za kazdym razem niedowierzamy ze moze sie udac!

Dziewczyny ja jestem tak ogromnie wdzieczna ze tu trafilam i ze mnie przygarnelyscie bo to wsparcie ktore mam od Was jest bezcenne!!!:-* ja ogolnie dzieki Wam czuje sie bardziej optymistyczna i spokojna i wiem ze zawsze ktoras pomoze :-*

reklama
aż miło dziś tu poczytać, wszystkie optymistycznie nastawione, super! To się nazywa grupa wsparcia!
Inis, trzymam kciuki za środowe testowanie! Za Ciebie kredka i sliczna oczywiście też :D Będzie dobrze dziewczyny!
Ja testuję w pierwszą rocznicę ślubu- 3go maja! To będzie 13-14 dzień od iui (nie wiem czy liczy się dzień zebiegu,czy dopiero ten po), może dostaniemy cudowny prezent :)
na razie bóle brzucha ustały, ale cycki bardzo się powiększyły i okropnie bolą.

Jeszcze lumia podobnie testuje jak dobrze kojarzę. Będzie nas dużo na wątku ciążowym haha :)

Diore ja dni liczę od dnia następnego po iui. Jakoś tak mi się wydaje logiczne, skoro to się dzień PO nazywa.

Oby ten majowy weekend był owocny :D niech się wysypie worek ciążowy haha :)

Maly update:-)

Kwiecień - Maj:

Niebajka: 13.04 - progesteron, walcze dalej! 

Anika: kwietniowe staranka przerwane, iui- maj

Kredka: 12.04 - @, 23.04 pierwsze usg przed inseminacją w 12dc, 24.04 - inseminacja na peknietym pecherzyku.

Inis: 15.04. - iui; 29.04. - test :) 

Diore: 10.04 - @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- drugie podejście do IUI

Marzen: w oczekiwaniu na @, 20.04.wizyta i dalsze plany

A co powiecie zeby tabelke zmodyfikowac i zrobic liste wszystkich dziewczyn ktore sa na watku?

Ostatnia edycja:
Dobry pomysł z listą.
Kredka - chyba literówke masz kochana, bo pisze ze iui miałaś w marcu :)

Diore - widzę ze Ty też po drugiej iui :) idziemy ramię w ramię :D

reklama
Do góry