reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka
Bchyba sikacza zrobie, bo zakupilam przed wyjazdem. Chetnie bym posxla na bete, ale nie wiem jak z tym tu jest. Wiec jesli by nieprzylazla do niedzieli, to zrobie bete w pl;-)
Poza tym pewnie moze mi sie cos poprzestawiac, z uwagi na zmiane klimatu;-)

Lumia no to jak masz test to na co czekasz????? Kurcze my tu wszystkie czekamy az w koncu sie 2 krechy pojawia wiec Cie prosze przerwij zla passe i zrob test:-*:-*:-*

Kredka
Bo mam tylko jeden test;-) a u mnie wychodzily, w ostatniej ciazy, dwa razy jedna krecha...dopiero chyba po Ok 20 dniach od owu wyszedl pozytywny;-) Poza tym, najzwyczajniej w swiecie, sie boje;-)

A zla passe przerwie jutro INIS;-)

Ostatnia edycja:
Lumia ale w kazdym kraju sa testy ciazowe w kazdym supermarkecie i aptece;-)
No ja juz sie nie moge doczekac az zobacze wpis ze ktoras z Was ma te upragnione dwie kreseczki:-*

Lumia - to miałaś owu w tym samym dniu co ja. Myślę że spokojnie możesz jutro testować, chociaż jeśli miałaś złe doświadczenia z testami to się nie dziwię.

Kredka - od 2 dni czuje się kiepsko ale to chyba zatrucie po mleku. Ciągle mi duszno. Jutro się okaże :) jakoś jestem dziwnie spokojna, co miałam zrobić już zrobiłam w tym cyklu :)

reklama
Do góry