reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ale bym się cieszyła jakby każdej z nas się udało :) Mam nadzieje ze szybko to nastąpi. My dziś trochę na rowerku ruchu mieliśmy :) trzeba się dotlenic przed jutrem bo szkolenie mam po pracy :/ ale przynajmniej do środy szybciej zleci.
Kredka lepiej już brzuch?

reklama
Marzen tak dzieki ewolucje minely na szczescie:-) teraz tylko lekkie spiecie czuje i czasem zakluja jajniki ale ostatnio tez tak mialam

Dziewczynki
Ja tylko na sekunde wpadlam, bo sie stesknilam;-)

Inis ma racje;-)jeszcze bardzo prosze , dopiszcie mnie, jak mozecie. Ja mam dostac@ 2maja, ale mam w sercu nadzieje, ze nie przylezie:p
Jeszcze w pl zakupilam test i moze go zrobie w czwartek lub piatek:p ehhh zebysmy tu w tak duzym gronie mogly zalozyc nowy watek, ciezarowek:-*

U mnie testowanie przesunięte na jutro. Powinno już coś być jeśli się udało mimo, że to dopiero 22dc. Ale jednocześnie 13dpo wiec chyba wystarczająco :)

Trzymajcie kciuki.

Inis no ja mysle ze jutro z samego rana bedziemy tu swietowac:-D
A 13dpo to na pewno juz bedzie wiadomo!
Dziewczynny a czy ktoras zauwazyla odrobine krwi? Bo podobno wiele kobiet takie ma objawy implantacji zarodka? Ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada

Kredka - jak czytałam na forum to wiele dziewczyn nie ma tego plamienia. Jak jutro się okaże że mi się udało ;) to niniejszym informuje że też go nie miałam hahaha :D

reklama
Kredka
Ja dzis mam 12lub13dpo. Owu byla 15 lub16 kwietnia;-)
Ja w testy jednak nie wierze do konca, juz eczesniej o tym pisalam...

Marzen
To w tym tygodniu wielkie zaciskanie kciukow;-) ahhhh beda palce bolec;-)

Ja tez zadnego plamienia nie mialam....ja stety/niestety nic nie czuje poza tym, ze jakos mi sie troszke w glowie kreci i taki dziwny posmak, ale to drugie juz miewalam i nic z tego nie wychodzilo, wiec sie nie napalam. Gum bardziej, ze z cyckami:p nic sie nie dzieje;-)

,ojjj chyba jestem od Was uzalezniona...;-) buziole:-*

Do góry