reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
MagdaM33 a jak się czujesz po tym encortonie i jaka dawke przyjmujesz po ja 10mg na dobe i powiem szczerze ze wpływa na mnie fatalnie puchce w oczach z dnia na dzień apetyt mam wilczy i ogóleni zle samopoczucie jestem strasznie wrazliwa i drazliwa
ja przyjmuję 0,75 mg, słabo się czułam tylko po pierwszej dawce. teraz czuję się ok, ale mam wrażenie, że pod koniec dnia mam opuchniętą twarz i zwiększył mi się apetyt. to tyle. nie narzekam. lekarka mówiła mi, że pacjentki raczej nie zgłaszają dolegliwości, ale gdybym się czuła nie tak, to żebym zmniejszyła dawkę do 50 mg
niebajka
Witam fruit
MagdaM czyli bierzesz aktualnie 75mg? Dobrze zrozumialam? Czy 7,5?
Ja bralam po 5mg i nie osczuwalam w ogóle tego leku. Moj N. natomiast bral kiedys po 60mg na dobe.. dlugo pozniej schodził z tych dawek i byl spuchniety jak balon. Wysypaly go pryszcze.. okropne świństwo:/
Diore wlasnie doczytalam Twojego newsa zycze sukcesu!
Ja bralam po 5mg i nie osczuwalam w ogóle tego leku. Moj N. natomiast bral kiedys po 60mg na dobe.. dlugo pozniej schodził z tych dawek i byl spuchniety jak balon. Wysypaly go pryszcze.. okropne świństwo:/
Diore wlasnie doczytalam Twojego newsa zycze sukcesu!
Ostatnia edycja:
MagdaM33
Witam fruit
tak, tak 75mg. bystrość opuściła mnie w ostatnich dniach i dopiero Ty niebajka uświadomiłaś mi czego ja taka wypryszczona
Witajcie
W końcu zdecydowałam że napisze...
szkoda, że muszę Cię powitać w naszym gronie. mam nadzieję, że szybko stąd pryśniesz na wątek ciężarówek:-)
reklama
Dior
Ahhh te pechole;-) cos juz wiem na temat eczesniejszej owu;-) zaciskam kciuki&&&&
Fruit, Sliczna
Witajcie:-)
Sliczna niestety nie pomoge, bo nawet nie wiem o czym piszesz:-)
KREDKA
szykuj sie kochana;-) zaciskam kciuki&&&&&
A ja Dziewczynki dalej bez aplikacji w piatek wyjezdzam nza granice. Wroce 2/3maja. Wiec mnie tu nie bedzie. Ale wracajac do aplikacji, przez ten urlop mam taki sajgon w pracy, ze nie mam sily na zabawe;-)
Ponawoam wiec prosbe i jak ktoras moze mnie dopisac to bede wdzieczna;-)
Owu 15/16 (bez iui) termin niechcianej@ 1.05;-)
A co do encortonu, biore 5mg i nic nie czuje...
Ahhh te pechole;-) cos juz wiem na temat eczesniejszej owu;-) zaciskam kciuki&&&&
Fruit, Sliczna
Witajcie:-)
Sliczna niestety nie pomoge, bo nawet nie wiem o czym piszesz:-)
KREDKA
szykuj sie kochana;-) zaciskam kciuki&&&&&
A ja Dziewczynki dalej bez aplikacji w piatek wyjezdzam nza granice. Wroce 2/3maja. Wiec mnie tu nie bedzie. Ale wracajac do aplikacji, przez ten urlop mam taki sajgon w pracy, ze nie mam sily na zabawe;-)
Ponawoam wiec prosbe i jak ktoras moze mnie dopisac to bede wdzieczna;-)
Owu 15/16 (bez iui) termin niechcianej@ 1.05;-)
A co do encortonu, biore 5mg i nic nie czuje...
Ostatnia edycja:
Podziel się: