reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny!
Anika, mocno zaciskam za Ciebie kciuki, oby to był TWÓJ DZIEŃ! :happy:
Ja jestem po wizycie u doktorka, w przyszłym cyklu, czyli mniej więcej za miesiąc jadę po mojego jedynego mrozaczka i co ma być, to będzie. Jestem chyba juz totalnie pogodzona z losem i jeżeli tym razem nie wyjdzie to już bez żadnego wahania jedziemy do ośrodka adopcyjnego. I wreszcie osiągnęłam ten etap, kiedy adopcja nie jest dla mnie synonimem porażki i dramatu, a raczej radosną iskierką nadziei. Będzie dobrze - tak sobie postanowiłam i koniec :-)
Gos, ja Ci nie pomogę bo już za bardzo nie pamietam, jak to było u mnie przy inseminacjach.

Anika, ja też zaciskam kciuki z cażych sił :-)
Gos, ja zwykle zaczynałam monitoring po skończonej @, czyli ok 6dc. Wtedt też już pęcherzyki miały "jakiś" rozmiar. Wtedy dostawałam instrukcję dot. stymulacji i miałam jeszcze 1-2 monitoringi i później Usg przed samą iui. Ale ja byłam stymulowana gonalem.
Wszystko zależy od Twojego cyklu i lekarza.
Queen, jasne, że będzie dobrze! :-)
Miłego dnia!

Aniko no i co stare wyjadaczki mogą Ci napisać?
Ze bedzie dobrze? Ze dasz rade? Ze przyjdzie Twoj czas?
Wszystko to prawda, ale widocznie tak jak my musisz zostac "stara wyjadaczka" zanim osiągniesz swój cel:(

reklama
Do góry