Be_More_Happy
Fanka BB :)
Może to byłby dobry pomysł byśmy się wyluzowałyHaha.. powinni podawać prossecco w trakcie inseminacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to byłby dobry pomysł byśmy się wyluzowałyHaha.. powinni podawać prossecco w trakcie inseminacji
Wiem wiem, też sobie tak to tłumaczę. Ale mam z tyłu głowy myśli że dziadkowie to przeważnie kupują wnukom prezenty a nie wykładają pieniądze żeby w ogóle je mieć zresztą moi rodzice już mają 3 wnucząt, moje młodsze siostry mają dzieciaczki, tylko ja taka sierota zostałam i jeszcze trzeba mnie wspomagać
Taaaak, ja ostatnio coraz częściej kupuję wino ;-)Może to byłby dobry pomysł byśmy się wyluzowały
Dom mi się remontuje i mimo że mam świetnego majstra to o relaks czasem trudnoTo już masz szczepienie z głowy , super Teraz tylko się relaksuj i łap pozytywną energię
Aaa rozumiem . Ah te remonty ale potem będzie cieszyć oko ładnie wyremontowany domek także zawsze jakieś plusyDom mi się remontuje i mimo że mam świetnego majstra to o relaks czasem trudno
Na zdrowie Nie raz potrzeba się wyluzować .Taaaak, ja ostatnio coraz częściej kupuję wino ;-)
Twoje zdrówko równieżNa zdrowie Nie raz potrzeba się wyluzować .
Ogólnie super każdy uśmiech malutkiej wynagradza ciężką drogę... i walczymy z laktacją i kolkami.Dziękuję. A jak tam u Was?