Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
reklama
Trzymam kciukiHej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
eij
Fanka BB :)
Oczywiście że pamiętajmy trzymam kciukiHej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
Pamiętam Cie trzymam kciukiHej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
Trzymam kciuki!!Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
Be_More_Happy
Trzymam kciukiHej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie w marcu miałam pierwsza inseminacje nieudana potem miesiąc przerwy i jutro mam kolejna dziś o 15 mam monitoring we wtorek miałam dwa pecherzyki po 18 mm w prawym jajniku zobaczymy jak urosły trzymam za wszystkie kciuki
eij
Ja się szczepie 1 dawka Johnsona 28 maja.Dziewczynki szczepię się 19.05 Moderna, akurat zdążę przed transferem może nawet z 2 dawką. Bo na teście z krwi wyszło że przeciwciał już brak.
kolor nadzieji
Lipiec lipiec[emoji846] czuje się coraz ciężej choć brzuch jeszcze nie taki duży ale często mnie pobolewa tzn czuje taki dyskomfort do tego kręgosłup daje znać szczególnie jak dużo siedzę to mnie boli lewa strona a reszta ok.
Jeśli chodzi o poród to zaczynam się bać jak to będzie[emoji849] i niewiem gdzie rodzic[emoji1745] a czas szybko leci[emoji1751]
Jeśli chodzi o poród to zaczynam się bać jak to będzie[emoji849] i niewiem gdzie rodzic[emoji1745] a czas szybko leci[emoji1751]
@kolor nadzieji a Ty jak się czujesz? Lipiec już też niedługo [emoji2] chyba że coś mi się pomyliło i to nie lipiec [emoji846]
reklama
eij
Wszystko będzie dobrze wiem wiem łatwo mi się mówi, stres zawsze będzie ale zobaczysz że zanim sie obejrzysz maleństwo będzie już z Tobą najgorsze masz już za sobą, tyle lat starań, łez. Teraz będzie tylko lepiejLipiec lipiec[emoji846] czuje się coraz ciężej choć brzuch jeszcze nie taki duży ale często mnie pobolewa tzn czuje taki dyskomfort do tego kręgosłup daje znać szczególnie jak dużo siedzę to mnie boli lewa strona a reszta ok.
Podziel się: