reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki Kochana. Właśnie niedługo wychodzę. Jutro monitoring i usg piersi i teoretycznie mam komplet. Odbiorę też ten histopat. Owu wg Flo w śr więc w nd-pon mogę robić transfer jak będzie ok. Jakoś mam wrażenie że wszystko tak trochę na wariackich papierach ale chyba w sumie bardziej gotowa nie będę, badań też już mi chyba nie wymyślą innych, jedyna rzecz to ten polip no i zastrzyki z heparyny mnie przerażają...
Oo super no z tego co tu już czytałam to tak teraz dobrze się przygotowałaś, że lepiej nie może być. Ja wierzę, że teraz będzie dobrze zrobiłaś wszystko co trzeba . Teraz trzeba się wyluzować i czekać na przyjęcie dzidziusia 🤗 Już niedługo ❤️ A zastrzyki to pewnie najgorsze pierwsze dni będą najgorsze a potem to już się przyzwyczaisz tak myślę. 😊

reklama
A ja bym na to spojrzała zupełnie z innej strony. Co z tego że jest znowu w ciąży jak kolejny tatuś szybko się ulotnił? Zostanie sama z dwójką dzieci, każde z innym facetem. Szczerze... Dla mnie to żaden powód do dumy ani do radości. Ja już wolę nie mieć dzieci i być z kochającym i szanującym mnie facetem w szczęśliwym małżeństwie niż całe życie sama z dwójką dzieci. Może to dziwnie zabrzmiało na forum gdzie wyrywamy sobie flaki żeby być matkami 🤪 ale tak uważam, owszem chce mieć dziecko ale nie za wszelką cenę. Także kochana ciesz się że masz kochającego i wspierającego faceta a reszta sama się ułoży 😉
Nie nie dzieci ma z tym samym może coś źle napisałam ☺️

Dziewczyny jeśli któraś ma ochotę uczestniczyć, dzisiaj o 18tej. 😊

Tak, ale niestety to była tylko formalność. Poczułam w weekend ból i zaczęłam plamić. Dzis już się rozkręciło. Beta spadła do 13... drugi raz biochemiczna :( smutno, lekarz mówi żeby bez diagnostyki startować z invitro i nie wiem co robić 🤷🏼‍♀️
Przykro mi :( która to iui już była? Ja chyba bym postawiła na diagnostykę, sama też podjęłam taką decyzję a byłam już blisko on vitro.

reklama
Do góry