reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sylkabecia trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
pysiolina ja mysle ze nie masz sie czym przejmowac ja w piątek tez pecherzyk miałam 16mm a to był 14dc normalnie 15,16 dc mam pozytywny test owu a dziś wciaz bladziutka kreseczka czyli owu sie opóźni:tak:ale myśle ze u ciebie jak na 12 dc jest ok, ale ekspertem nie jestem.
Asiiek to straszne ze gin źle Ci wyliczył dzien do IUI:no: ja bym go chyba zabiła.... ale u mnie tak jak pisałam chyba bedzie Ok bo dzis test wciaz nie jest pozytywny i owu ewidentnie sie opóźnia, jesli jutro nie będzie dwóch kresek to mam sobie zrobić zastrzyk Ovitrelle, znacie ten lek stosowała go któras???? on chyba powoduje przyspieszenie owu i pękniecie pęcherzyka dobrze myslę????? A Ty Asiiek nie przejmój sie, to dobrze ze dydki rosna, moze to dobry znak:tak: kiedy masz testowac we wtorek????

reklama
nanusia to superrr ze zołnierzyki meża takie dobre to dobrze wrózy:tak: Trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik &&&&&&&&&&&&&&&:-)

lopop mój mąż musiał mieć badanie przed iui ponieważ ostatnio do iui nie doszło bo miał bardzo złe wyniki, ale teraz wyszły ok więc mógl być przeprowadzony zabieg.

bardziej mnie martwiło ze one rosną tak wolno w porównaniu do poprzednich cykli stymulowanych teraz i tak nic się nie poradzi może Fostimon pomoże...co ma być to będzie a jak ma być dobrze to nawet w takim problemowym cyklu się uda :-)

Sylkabecia, nanusia82 kurcze jak dobrze ze macie już za sobą teraz tylko trzymanie kciuków za Wasza IUI :-D

Dziewczyny, a kazano Wam brac luteine po IUI? Ja od jutra mam brac 2 razy dziennie. Mam jeszcze te podjezykowa z osttanie stymulacji, wiec powinno starczyc.

Sylkabecia trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
pysiolina ja mysle ze nie masz sie czym przejmowac ja w piątek tez pecherzyk miałam 16mm a to był 14dc normalnie 15,16 dc mam pozytywny test owu a dziś wciaz bladziutka kreseczka czyli owu sie opóźni:tak:ale myśle ze u ciebie jak na 12 dc jest ok, ale ekspertem nie jestem.
Asiiek to straszne ze gin źle Ci wyliczył dzien do IUI:no: ja bym go chyba zabiła.... ale u mnie tak jak pisałam chyba bedzie Ok bo dzis test wciaz nie jest pozytywny i owu ewidentnie sie opóźnia, jesli jutro nie będzie dwóch kresek to mam sobie zrobić zastrzyk Ovitrelle, znacie ten lek stosowała go któras???? on chyba powoduje przyspieszenie owu i pękniecie pęcherzyka dobrze myslę????? A Ty Asiiek nie przejmój sie, to dobrze ze dydki rosna, moze to dobry znak:tak: kiedy masz testowac we wtorek????

Roxii byłam na nia wsciekła ale to był pierwszy monitoring wiec miala prawo zle wyliczyc..zwlaszcza ze u mnie bylo tak jak u dziewczyn ze pecherzyki bardzo wolno rosły a potem w ciagu dwoch dni nadgonily i popekaly hihi

reklama
Czy mozna kupic luteine bez recepty? Zostalo mi tylko 10 tablete, wiec to tylko starczy na 5 dni, a nie bralam od gina recepty, bo myslalam,ze starczy mi:(

Do góry