reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no wiec ja po wizycie ... wolniej mi rosną pecherzyki w tym cyklu ( gin powiedział że to przez torbiel która była w poprzednim cyklu i była leczona) i na dzień dzisiejszy sa dwa pęcherzyki 13mm i 12mm następne USG w sobotę i najprawdopodonie IUI w poniedziałek lub wtorek.

w sumie zmartwiłam się ze tak wolno rosną a dziś już 9 dc ostatnio w 10dc miałam juz podany pregnyl a tu taka klapa....

reklama
sylkabecia, nanusia, pysiolina trzymam kciuki za Wasze IUI &&&&&&&&&&&&&:tak: Tak tak styczeń to dobry miesiac na zajscie w ciaze, mam nadzieje ze dla nas wszystkich będzie szczęsliwy:-D
Ja wczoraj też tez byłam pierwszy raz na wizycie. Miałam robione USG i tak to był 12 dc pęchezyk jakis jest jednak jego rozmiarów mi nie podano, ale pojawił sie inny problem. Pani doktor powiedziała ze jak na ten dzien cyklu endometrium mam za małe :sorry: i jeśli do piątku nie urosnie to nie zrobią nam IUI bo zarodek sie nie zagnieździ:-( Załamałam sie, bo czego jak czego ale tego sie nie spodziewałam.... niesądziłam ze bedzie jakikolwiek problem z mojej strony, zawsze wszystko było Ok balam sie o nasienie męza ale nie tego endometrium:no: Kurcze wiecznie cos jak nie urok to......... I teraz niewiadomo, jutro kolejna wizyta i zobaczymy czy coś sie poprawiło, jeśl nie to dupa:-( Jutro dam Wam znac co i jak.
Trzymajcie sie i tzrymam kciuki za resztę:tak:

Ostatnia edycja:
Ja własnie wrocilam z ostatnie oceny owulacji. Pomimo,ze dzis dzien wolny moj gin przyjmowal i cala poczekalnia byla pelna. No wiec pecherzyk prawie 20mm, endometrium blisko 9mm, wiec dostalam pregnyl w tylek, no i w sobote IUI.

nastroje normalne, czuje sie oki..nic mnie nie boli tempki nie mierze bo biore lutke a ona zakłoca tempke...nie czuje jajnikow, cyca tez nie..az sie dziwie...jakos tak na luzie o tym mysle... jak gin powiedzial ze nasienie ma gorsze parametry to wiedzialam ze sie nie uda....i ta mysl ciagle chodzi mi po glowie....
a tak wogole to poklocilam sie z chlopem...ja robie wszystko zeby zajsc w ciaze, biore tabsy, mierze tempki, kuje sie w brzuch jezdze na wizyty, monitoringi itd a on nawet palenia nie moze rzucic.....no i wojna na calego....powiedzialm, ze to moj ostatni cykl w ktorym robilam cokolwiek niech teraz on cos zrobi...ale mam nerw buuu

reklama
Dziewczyny, trzymam za wszystkie kciuki. Ja od jutra znikam z forum, az do "rozwiazania zagadki";), a wszytsko to dlatego,że nie chcę o tym myśleć, nie chcę zaprzątać sobie głowy ciągłym myśleniem. Ale obiecuję,że wrócę.

Jeszcze raz dziewczynki wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry