Be_More_Happy
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana strasznie mi przykro z powodu Twojej babci a teściowej to bym zasadziła kopa w 4 litery takiego mocnego że jakby poleciała w górę to spadłaby dopiero ze śniegiem nic się babą nie przejmuj, wiem że takie słowa strasznie bolą ale od takich toksycznych osób trzeba się izolować i to jak najszybciej. Napewno nic co się stało nie jest Twoją winą, i nawet przez sekundę tak nie myśl!!! Czasami natura decyduje za nas... I nic na to nie poradzimy. Ale jeszcze będzie pięknie. Udało Ci się zajść w ciążę, uda się kolejny raz i urodzisz piękną zdrową dzidzię jestem tego pewna chociażby wiat niewiadomo jak sypał w oczy pamiętaj żeby iść z głową w górze, może czasami z lekko przymrużonymi oczami ale zawsze z głową w górze.Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać
Kurcze, co za patowa sytuacja... I jeszcze takie zajefajne wsparcie... Nie zazdroszczę Rób badania i do dzieła! A takimi ludźmi nie ma co się przejmować... Trzymam kciuki!! I uszy do góry!!Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać
Kochana teściów miej w głębokim poważaniu ja ze swoimi nie rozmawiałam od listopada i dobrze mi z tym. Mam do nich neutralny stosunek bo ja generalnie ludzi lubię, ale ich obecność nie jest mi potrzebna do szczęścia i mój mąż to akceptuje zwłaszcza że i tak ma lepszy kontakt z moimi rodzicami niż z własnymi.Dziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać
Z powodu babci strasznie mi przykro mama mojej mamy nie żyje już 8 lat a była to osoba którą kochałam najbardziej na świecie ale pamiętaj jak upadniesz to wstajesz, poprawiasz koronę, cycki do przodu i dajesz radęDziękuję, że pytasz hmm w miarę dobrze chociaż nie wiem czy to dobre określenie ale ciągle myślę o tym co się stało trudno się z tym pogodzić . Większość siedzę sama i się zadręczam. Miałaś rację z teściami teraz mam wrażenie że teściowa mnie obwinia , że poroniłam bo tyle badań robiłam a jeszcze poroniłam bo ona i jej wspaniałe córeczki tego nie miały tak mi powiedziała prze telefon jak byłam w szpitalu a teraz nawet nie raczy zajrzeć żeby porozmawiać . Teraz już postanowiłam nic nie będę im mówić a co do leczenia to już jestem umówiona za tydzień na badania na zespół antyfosfolipidowy przy okazji zrobię jeszcze homocysteinę, kwas foliowy i Wit. B12 . Jeszcze moja babcia jest umierająca Ale się cieszę, że już jesteś bliżej transferu teraz już będzie dobrze. Masz dobrą opiekę lekarską także nic tylko działać
A górę (mam nadzieję z osobnym wejściem) a może nawet własny mały domek też może z czasem postawicie i będzie świetnie.Dziękuję Też tak zrobię będziemy robić z moim co uważamy za słuszne a oni niech się nie interesują już koniec zaufanie 0 do nich wynosi
Oby ale to już może jak Dzieciątko się pojawiA górę (mam nadzieję z osobnym wejściem) a może nawet własny mały domek też może z czasem postawicie i będzie świetnie.