reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bardzo mi przykro ale cycki do góry :) Jaki plan działania?
Nie wiem co robić...plan był na 4 IUI a potem ewentualnie IVF. Aktualnie nie mam siły...zastanawiam się, bo nigdy mi tego żaden ginekolog nie wytknął, ale moje BMI jest bliskie 30 i nie wiem czy nie odpuścić i trochę schudnąć. Choc już tyle razy próbowałam, ze nie wiem czy to nie strata czasu :(

Hejka, ja właśnie jestem przed pierwszą iui w Lublinie. Cykl stymulowany lamettą i encortonem. W poniedziałek wizyta u giną zobaczymy co dalej. Fajnie, że tu trafiłam podnosicie na duchu.
Dasz rade powodzenia staraj sie jak najmniej o tym myslec :) dla mnie najgorsze bylo te oczekiwanie na wynik krwi i werdykt :p

No i znowu się nie udało😪😪😪pierwsza iui i test negatywny😪co ze mną jest nie tak, ze to nie wychodzi???
wszystko jest z Tobą dobrze, jesteś cudowną kobietą , która zmaga się z okropnym problemem i walczy każdego dnia o swoje szczęście. Teraz czujesz gorycz i smutek, to normalne ale za chwilę znowu znajdziesz siłę do dalszej walki! 🥰

Dziewczyny paznokcie zdążyłam zrobić :D (najpiękniejsze na świecie są). Architektka mi kilka fajnych rzeczy podpowiedziała. Także jeszcze histeroskopia i mogę przystępować do Wielkanocy ;)
zazdroszczę ja mam odrosty już na pół głowy jeśli chodzi o włosy i coś przeczuwam że chyba wrócę do naturalnego koloru, jak tak dalej pójdzie 😂

reklama
Do góry