reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bardzo mi przykro ale cycki do góry :) Jaki plan działania?
Nie wiem co robić...plan był na 4 IUI a potem ewentualnie IVF. Aktualnie nie mam siły...zastanawiam się, bo nigdy mi tego żaden ginekolog nie wytknął, ale moje BMI jest bliskie 30 i nie wiem czy nie odpuścić i trochę schudnąć. Choc już tyle razy próbowałam, ze nie wiem czy to nie strata czasu :(

Hejka, ja właśnie jestem przed pierwszą iui w Lublinie. Cykl stymulowany lamettą i encortonem. W poniedziałek wizyta u giną zobaczymy co dalej. Fajnie, że tu trafiłam podnosicie na duchu.
Dasz rade powodzenia staraj sie jak najmniej o tym myslec :) dla mnie najgorsze bylo te oczekiwanie na wynik krwi i werdykt :p

No i znowu się nie udało😪😪😪pierwsza iui i test negatywny😪co ze mną jest nie tak, ze to nie wychodzi???
wszystko jest z Tobą dobrze, jesteś cudowną kobietą , która zmaga się z okropnym problemem i walczy każdego dnia o swoje szczęście. Teraz czujesz gorycz i smutek, to normalne ale za chwilę znowu znajdziesz siłę do dalszej walki! 🥰

Dziewczyny paznokcie zdążyłam zrobić :D (najpiękniejsze na świecie są). Architektka mi kilka fajnych rzeczy podpowiedziała. Także jeszcze histeroskopia i mogę przystępować do Wielkanocy ;)
zazdroszczę ja mam odrosty już na pół głowy jeśli chodzi o włosy i coś przeczuwam że chyba wrócę do naturalnego koloru, jak tak dalej pójdzie 😂

reklama
Do góry