reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Podlamalam sie. Dzwonilam do nic powiedzialy ze nic mi zagwarantowac nie moga musze zrobic trzeci raz badanie krwi by sprawdzic czy idzie odpowiednio w gore bo teraz idzie ale zbyt niskie jest
Rośnie dobrze, w końcu od czegoś musi zacząć więc jeszcze wszystko może się wydarzyć. Ile dni po inseminacji jesteś?

Rośnie dobrze, w końcu od czegoś musi zacząć więc jeszcze wszystko może się wydarzyć. Ile dni po inseminacji jesteś?
8mego mialam jakos inseminacje. Te Panie jakos przez telefon sa takie nie pewne ze wolno rosnie podlamalo mnie to bardzo. To pierwsza dzidzia i bardzo wyczekiwana. Juz sie ucieszylam bardzo moj mezczyzna tez usmiech od ucha do ucha dzis w pracy awans dostalam juz myslalam ze wszystko sie uklada ... Dzidzia w drodze awans jutro idziemy dom ogladac chcemy kupic...

Podlamalam sie. Dzwonilam do nic powiedzialy ze nic mi zagwarantowac nie moga musze zrobic trzeci raz badanie krwi by sprawdzic czy idzie odpowiednio w gore bo teraz idzie ale zbyt niskie jest
Ok teraz dopiero przeczytałam że 18 a nie 22 - nisko ale nadal w normie. Rozumiem że robisz w tym samym labie? O tej samej godz? Ile dni po inseminacji?

8mego mialam jakos inseminacje. Te Panie jakos przez telefon sa takie nie pewne ze wolno rosnie podlamalo mnie to bardzo. To pierwsza dzidzia i bardzo wyczekiwana. Juz sie ucieszylam bardzo moj mezczyzna tez usmiech od ucha do ucha dzis w pracy awans dostalam juz myslalam ze wszystko sie uklada ... Dzidzia w drodze awans jutro idziemy dom ogladac chcemy kupic...
Nie wiem jak długie masz cykle ale to już 18 dni po owu i nawet jeśli owu się przesunęła o powiedzmy 3dni to rzeczywiście wynik powinien być wyższy. Aczkolwiek trzeba czekać na przyrost a do bety ok 1000 i tak nic nie zrobisz bo lekarz nic nie zobaczy na usg. Trzymam kciuki,

sek w tym ze nie za bardzo moglam rano tak jak chcieli ale w poniedzialek zrobie rano. Do tej pory caly czas robilam w tym samym labo okolo 17tuz po pracy. Ogolnie to mialam zawsze cykle 26dni mniej wiecej ale ostatnio przez te hormony i proby inseminacji zdarzaly mi sie cykle i po 20 dni... Lub 18...

czyli tylko czekac ana rozwoj sytuacji brac progesteron i tyle albo sie utrzyma dzidzia i wszystko jest ok albo ja strace ...? Lub moze byc tak ze sie nie osiadla w macicy?

reklama
Do góry