reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Podlamalam sie. Dzwonilam do nic powiedzialy ze nic mi zagwarantowac nie moga musze zrobic trzeci raz badanie krwi by sprawdzic czy idzie odpowiednio w gore bo teraz idzie ale zbyt niskie jest

Podlamalam sie. Dzwonilam do nic powiedzialy ze nic mi zagwarantowac nie moga musze zrobic trzeci raz badanie krwi by sprawdzic czy idzie odpowiednio w gore bo teraz idzie ale zbyt niskie jest
Staraj się myśleć pozytywnie, najlepiej zajmij czymś głowę.. bo z własnego doświadczenia wiem że negatywne nastawienie działa tylko gorzej...trzymam mocno kciuki by było ok :*

Staraj się myśleć pozytywnie, najlepiej zajmij czymś głowę.. bo z własnego doświadczenia wiem że negatywne nastawienie działa tylko gorzej...trzymam mocno kciuki by było ok :*
ciezko myslec pozytywnie jak juz drugi raz slysze ze niby ciaza jest ale zbyt niski hcg wciaz mam... Teraz jestem w pracy to mniej mysle ale gorzej jak wroce do domu....dzieki dziewczyny za dobre slowa

ciezko myslec pozytywnie jak juz drugi raz slysze ze niby ciaza jest ale zbyt niski hcg wciaz mam... Teraz jestem w pracy to mniej mysle ale gorzej jak wroce do domu....dzieki dziewczyny za dobre slowa
wiem kochana, ale pamiętaj że to wszystko dzieje się po to żeby w końcu zwyciężyć tą walkę 💪

reklama
Kochana wiem.. bo byłam w podobnej sytuacji ale postaraj się przynajmniej.. ściskam mocno 😚

Do góry