Madziarka82
Fanka BB :)
SuperProsze o dopisanie. Jestem po 3inseminacji dostalam informacje ze test z krwi pozytywny czekam na drugi wynik krwi czy hcg poszlo wyzej czy wszystko jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperProsze o dopisanie. Jestem po 3inseminacji dostalam informacje ze test z krwi pozytywny czekam na drugi wynik krwi czy hcg poszlo wyzej czy wszystko jest ok.
To na spokojnie, za tydzień pewnie wszystko pięknie zobaczysz
Nospa raczej przy bólach, ale to lepiej dopytać jak masz możliwość lekarzaNo oby bo już mówiłam mojemu narzeczonemu, że jak w przyszłości nasze dziecko będzie się tak chować jak teraz na USG to będzie ciekawie A pytanie do Was. Bo ja już teraz nie wiem zapomniałam dopytać bo lekarz przepisał nospę też 3 razy dziennie ale teraz zapomniałam czy jakby mnie brzuch brał czy profilaktycznie . No ale nospy chyba nie bierze się profilaktycznie tylko jak brzuch boli . Jak myślicie?
Nospa raczej przy bólach, ale to lepiej dopytać jak masz możliwość lekarza
ja brałam, nospe przez 5 -6 dni od transferu i właśnie 3 razy dziennie, żeby ograniczyć skurcze macicy i żeby zarodek ładnie się zadomowił. I serduszko właśnie było widać w 6 tygodniu wszystko przed tobąOk dziękuję no wizytę mam za tydzień dopiero ale też uwazam, że skoro nie boli to nie wiem wtedy w jakim celu mam brać ważne że Duphostan dostałam przepisany zawsze to jakiś lek wspomagający rozwój ciąży .
ja brałam, nospe przez 5 -6 dni od transferu i właśnie 3 razy dziennie, żeby ograniczyć skurcze macicy i żeby zarodek ładnie się zadomowił. I serduszko właśnie było widać w 6 tygodniu wszystko przed tobą
Buuuu Trzymaj się kochanaU mnie lipa. Przyszła @.
Bardzo mi przykro Trzymaj się, ściskam mocnoU mnie lipa. Przyszła @.