Karola z nadzieją
Fanka BB :)
PS. Nienawidzę już tej części cyklu kiedy boje się iść do łazienki bo boje się zobaczyć ze @ przyszła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam mocno kciukiJa jutro rano jadę na betę dziś 28dc na razie @ nie ma...Ale prawy jajnik mnie tak kłuje miłego czwartku!
domyślam się ja nie mam tego problemu bo zawsze przed terminem @ idę na betę i mam jasnośćPS. Nienawidzę już tej części cyklu kiedy boje się iść do łazienki bo boje się zobaczyć ze @ przyszła.
Oby się udało!!!Ja jutro rano jadę na betę dziś 28dc na razie @ nie ma...Ale prawy jajnik mnie tak kłuje miłego czwartku!
To już dzisiaj kciuki zaciskamJa jutro rano jadę na betę dziś 28dc na razie @ nie ma...Ale prawy jajnik mnie tak kłuje miłego czwartku!
Ohhh skad ja to znam.. Dokladnie!PS. Nienawidzę już tej części cyklu kiedy boje się iść do łazienki bo boje się zobaczyć ze @ przyszła.
Całą trójką trzymamy kciuki❤Ja jutro rano jadę na betę dziś 28dc na razie @ nie ma...Ale prawy jajnik mnie tak kłuje miłego czwartku!
Również trzymam mocno kciukitrzymam mocno kciuki
Trzymam kciukiJa jutro rano jadę na betę dziś 28dc na razie @ nie ma...Ale prawy jajnik mnie tak kłuje miłego czwartku!
A dlaczego dopiero w pt? Przyrost ma sens jak jest badany co 48 lub 72hJakos chyba po 16 dniach z tego co pamietam. Bede sie starala byc dobrej mysli. Dam znac jak wynik drugiej bety dostane w piatek. . Mam wielka nadzieje ze w koncu sie udalo i ze bedzie dobrze. Jak zobaczylam usmiech na twarzy mojego faceta to az mi sie cieplo na sercu zrobilo...