Madziarka82
Fanka BB :)
Super, gratulacjeDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacjeDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
Będziemy dobrzeto dopiero jak przyrostu nie ma trzeba sie martwic... teraz bede sie stresowac jutrzejszym wynikiem. Mam nadzieje ze bedzie dobrze ze sie uda tyle staran czlowiek tak okropnie sie czul.... Za kazdym niepowodzeniem
Dzis odebralam ostatni wynik i hcg mam 11.0 progesteron jesli umiem przeczytac to 22.20... Ciekawe jaka wyjdzie mi dzisiejsza krew dowiem sie jutro czy hcg rosnie.Będziemy dobrze
Daj znacDzis odebralam ostatni wynik i hcg mam 11.0 progesteron jesli umiem przeczytac to 22.20... Ciekawe jaka wyjdzie mi dzisiejsza krew dowiem sie jutro czy hcg rosnie.
Ja az w szoku jestem jakos w okolicach zagniezdzenia po seksie mialam troche krewki a pozniej kompletnie nic nie czulam a mi przez tel powiedzialy ze jestem w ciazy....Hej dziewczynydzisiaj mija 10dzien po pierwsze iui. Jutro powinnam zrobić test i trochę się boje... boje tego ewentualnego rozczarowania♀Przy pierwszej ciąży od 10 dnia zaczęły mi się plamienia i 12-tego było zagnieżdżenie i pozostałe objawy. A teraz żadnego plamienia. Czy ktoras z Was zaszła w ciąże „bezobjawowo” na samym jej poczatku?
Ja totalnie bez objawowo na początku A nie za wcześnie trochę na testowanie? Może lepiej poczekać te kilka dni jeszczeHej dziewczynydzisiaj mija 10dzien po pierwsze iui. Jutro powinnam zrobić test i trochę się boje... boje tego ewentualnego rozczarowania♀Przy pierwszej ciąży od 10 dnia zaczęły mi się plamienia i 12-tego było zagnieżdżenie i pozostałe objawy. A teraz żadnego plamienia. Czy ktoras z Was zaszła w ciąże „bezobjawowo” na samym jej poczatku?