Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Z emocji aż ciężko było mi trafić w Kocham to Ale pięknie, gratulujeDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z emocji aż ciężko było mi trafić w Kocham to Ale pięknie, gratulujeDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
Dziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka [emoji173][emoji173]
Cudownie, gratulujęDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
ale czad! GratulacjeDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
mówię Ci szykuj się na 31 marcaHej, nie rozpakowałam się i w terminie też do tego nie dojdzie. Ciągle czekam aż się księżna namysli.
gratulujęDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
O wow gratulacje!!!!!! rośnijcie zdrowoDziewczynki melduje się po USG.... 2 serduszka ❤❤
Nawet nie wiesz jak bym chciała i jak mnie to stresuje, że nie chce wyjść. Już bym wolała ją mieć przy sobie tym bardziej, że zapowiada się dużą dziewczynaPowiedz jej, że ciotki czekają to może się zdecyduje
Cos wspaniałego. Zawsze marzyłam o bliźniętach. Gratuluje !!! In vitro ? Cos zapowiadało taki scenariusz?Dziękujemy bardzo mocno każdej z osobna❤❤