reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kochana doskonale Cię rozumiem 😔 ja czuję się jak sierota która nawet w ciążę nie potrafi zajść mając plemniki dawcy 🙄 ból jakby rozdzierało Cię od środka😭 ale to minie, i przyjdą kolejne słoneczne dni i w końcu się uda a wtedy będziesz wiedziała że każda łza była tego warta ❤️
To jest bardzo niesprawiedliwe 😔😭

reklama
Ja się właśnie dowiedziałam że koleżanka w ciąży 5,5 mc. Cieszę się bo świetna z niej dziewczyna ale znowu ta myśl...czemu innym się udaje a mnie nie... dom mi teraz zajmuje głowę bo dużo tam roboty więc tak o tym nie myślę, ale jest ciężko...Trzymam za Was kciuki dziewczyny bardzo mocno... jak to powiedział klasyk 'póki walczysz jesteś zwycięzcą' :)

Hej. Wiec nie chciałam wam wcześniej pisac jak nie będę miała ostatecznych wyników. Mialam moj 1 transfer 12.03 dzis miałam tzw 3 weryfikacje beta <0.2. Wiec niestety mi się nie udało 😭 trzymam za was wszystkich kciuki ✊✊✊ bardzo mocno
bardzo mi przykro 😥 tyle starań, wizyt, badań....... Nie ma racjonalnego wyjaśnienia.
Mocno ściskam i walcz dalej! Jeszcze twój wyjątkowy kropek czeka na ciebie ! 💪🤗

Hej. Wiec nie chciałam wam wcześniej pisac jak nie będę miała ostatecznych wyników. Mialam moj 1 transfer 12.03 dzis miałam tzw 3 weryfikacje beta <0.2. Wiec niestety mi się nie udało 😭 trzymam za was wszystkich kciuki ✊✊✊ bardzo mocno
Nawet nie mogę sobie wyobrazić co czujesz. Jaki to zawod. Kochana nie jesteś sama. Pamiętaj. Przytulam

Boze jakie to wszystko mega wkurwiające. Inaczej nie powiem.... myslalam ze in vitro to raczej pewniak
porównywałam statystyki inseminacji i in vitro. Inseminacje ok 15% a in vitro 30%.... Kurde szału nie ma.... i bądź tu mądry 😐 ja mam wrażenie nie my nie dość że całe życie pod górkę to jeszcze do tego kłody pod nogi i wiatr w oczy naraz..... 😤

porównywałam statystyki inseminacji i in vitro. Inseminacje ok 15% a in vitro 30%.... Kurde szału nie ma.... i bądź tu mądry 😐 ja mam wrażenie nie my nie dość że całe życie pod górkę to jeszcze do tego kłody pod nogi i wiatr w oczy naraz..... 😤
Strasznie niskie te statystyki in vitro. Czytałam że ok 60%...

reklama
Strasznie niskie te statystyki in vitro. Czytałam że ok 60%...
pewnie każda klinika ma swoje statystyki, też dużo czynników wpływa na sukces lub porażkę ale zawsze mi się wydawało że on vitro to pewniak 😳 że po to tyle płaci się pieniędzy że to naprawdę jest super skuteczna metoda, a tu znowu rzeczywistość mocno weryfikuje

Do góry