reklama
nie wiem co powiedzieć, tak mi strasznie przykro.... przytulam mocno jak tylko się daDziewczyny piąta porażka to się nie uda
jejku tak strasznie mi przykro miałam przeczucie że to jest ten miesiąc, aj ajDziewczyny piąta porażka to się nie uda
Nawet nie wiesz jak mi przykro krótko jestem z Wami, ale czytam już długo i bardzo Tobie kibicowałam. Ściskam mocnoDziewczyny piąta porażka to się nie uda
Hankaa
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuję.. ściskam mocno...Dziewczyny piąta porażka to się nie uda
Dzisiaj jest źle ale jutro będzie lepiej, pamiętaj. Przypomnij kochana czy masz jakąś przyczynę niepłodności?
Ojej bardzo bardzo bardzo mi przykroDziewczyny piąta porażka to się nie uda
Nie rozważałaś konsultacji z innym lekarzem, ewentualnie wykonanie jakiś innych dodatkowych badań których jeszcze nie miałaś?
Ewelina, wiem że jest ciężko teraz i nie będę Ci pisać nie martw się, będzie super itd. bo to byłoby infantylne. Może i do 6 razy sztuka (mój pierwszy gin mi mówił o takich przypadkach) a może to jest ten moment żeby zrobić poszerzoną diagnostykę. Ja wiem że ufasz swojemu lekarzowi ale skoro nasienie dawcy jest jak wiadomo ok, u ciebie teoretycznie też wszystko ok to ja bym mimo wszystko poszukała szerzej po 5 AID. Wiem że kasa może być problemem przy masie badań, ale może coś zostało przeoczone a da się zrobić na NFZ tak jak moja histeroskopia. Przytulam Cię z całego serducha i zaraz sama się poryczę.Dziewczyny piąta porażka to się nie uda
Elizabeth84
Bardzo mi przykro ściskam mocnoDziewczyny piąta porażka to się nie uda
Karola z nadzieją
Przykro mi bardzo przytulam mocnoDziewczyny piąta porażka to się nie uda
reklama
Tak, wiadomo że warto czekać tylko to takie ciężkie jak po porażce się podniosę i znowu zaczynam pozytywnie myśleć i wierzę że się uda to potem znowu coś nie tak i tak w kółko...Rozumiem, u nas ze staraniami naturalnymi i straconą ciążą po której czekam teraz 3 cykle do maja to już prawie 3 lata ale na to co dobre warto poczekać.
Podziel się: