Przykro mi bardzo, ale nie poddajemy sięDziewczyny mam wyniki bety, niestety walczymy dalej
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Już akurat wróciłam do domu , lekarz bardzo miły mówi , że w porę przyszłam, że zaraz nie powinno zaszkodzić te zbyt wysokie TSH. Dostałam przepisane Euthyrox 50 i za 3 tygodnie mam powtórzyć TSH i FT4 i przed świętami jeszcze do kontroli Pisałam do kliniki na 16 marca mam umowioną pierwszą wizytę ale jutro i w wtorek jeszcze mam powtórzyć betę bo muszę monitorować aż dojdzie do 1000 Dziękuję , że zapytałaś@OnaGośka Daj znac co Endokrynolog Ci dziś powie
Be_More_Happy
Przykro mi bardzo Ale ważne, że się nie poddajesz Życzę dużo sikyDziewczyny mam wyniki bety, niestety walczymy dalej
Be_More_Happy
Życzę dużo siłyPrzykro mi bardzo Ale ważne, że się nie poddajesz Życzę dużo siky
Karola z nadzieją
No to pięknie, szybko zareagowane ale będzie prezent na świętaJuż akurat wróciłam do domu , lekarz bardzo miły mówi , że w porę przyszłam, że zaraz nie powinno zaszkodzić te zbyt wysokie TSH. Dostałam przepisane Euthyrox 50 i za 3 tygodnie mam powtórzyć TSH i FT4 i przed świętami jeszcze do kontroli Pisałam do kliniki na 16 marca mam umowioną pierwszą wizytę ale jutro i w wtorek jeszcze mam powtórzyć betę bo muszę monitorować aż dojdzie do 1000 Dziękuję , że zapytałaś
Przykro mi, ale do końca, trzeba walczyc! Uda się!!Dziewczyny mam wyniki bety, niestety walczymy dalej
matyldaewa
Jakbyś chciała pogadać, wyżalić się to dawaj znać na priv, chętnie pomogęDziewczyny mam wyniki bety, niestety walczymy dalej
matyldaewa
Super Informuj na bieżąco !!!Już akurat wróciłam do domu , lekarz bardzo miły mówi , że w porę przyszłam, że zaraz nie powinno zaszkodzić te zbyt wysokie TSH. Dostałam przepisane Euthyrox 50 i za 3 tygodnie mam powtórzyć TSH i FT4 i przed świętami jeszcze do kontroli Pisałam do kliniki na 16 marca mam umowioną pierwszą wizytę ale jutro i w wtorek jeszcze mam powtórzyć betę bo muszę monitorować aż dojdzie do 1000 Dziękuję , że zapytałaś
Be_More_Happy
No też się bardzo cieszę ale jeszcze to mnie nie dociera Za dużo chyba internetów czytam bo martwię się, że moja beta jest zbyt niska według miesiączki leci 5 tydzień a ja wczoraj miałam dopiero 155 beta HCG tak się boje tej pierwszej wizyty, że coś będzie nie tak albo że ciąża biochemiczna...No to pięknie, szybko zareagowane ale będzie prezent na święta
reklama
Be_More_Happy
OczywiścieSuper Informuj na bieżąco !!!
Podziel się: