Kochana nie patrz na te widełki, każda ciąża jest inna, najważniejsze są przyrosty! za chwile będzie ponad 1000No też się bardzo cieszę ale jeszcze to mnie nie dociera Za dużo chyba internetów czytam bo martwię się, że moja beta jest zbyt niska według miesiączki leci 5 tydzień a ja wczoraj miałam dopiero 155 beta HCG tak się boje tej pierwszej wizyty, że coś będzie nie tak albo że ciąża biochemiczna...
reklama
G
gość2502
Gość
Cześć dziewczyny! Długo się nie odzywałam, 15 marca pierwsza wizyta w klinice niepłodności. Dla przypomnienia ~kryptozoospermia ~moje hormony w porządku ~ginekologiczne też okej ~wstępna wspólna decyzja o AID no ale to lekarz podejmie ostateczną decyzję czy inseminacja to dobry wybór.
Co u Was słychać? Ja dostaje na głowę powoli przez to oczekiwanie... jak żyć żeby nie zwariować??
Co u Was słychać? Ja dostaje na głowę powoli przez to oczekiwanie... jak żyć żeby nie zwariować??
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję Kochana a czy Ty na początku ciąży też miałaś takie bóle podbrzusza jak na miesiączkę mnie dziś trochę boli podbrzusze wzięłam nospe. Myślę sobie że to może też efekt dużego progesteronu bo też mam problem z wypróżnianiem a czytałam właśnie że przy wysokim progesteronie tak jest ehh nie wiem co mam myśleć chciałabym żeby był ten 16 bo chce wtedy wziąć zwolnienie lekarskie jak mi się uda załatwić bo u nas w pracy niestety nie idzie uniknąć dźwigania i trochę się bojęKochana nie patrz na te widełki, każda ciąża jest inna, najważniejsze są przyrosty! za chwile będzie ponad 1000
Czekanie się opłaca trzymam mocno kciuki, żeby wszystko ruszyło u CiebieCześć dziewczyny! Długo się nie odzywałam, 15 marca pierwsza wizyta w klinice niepłodności. Dla przypomnienia ~kryptozoospermia ~moje hormony w porządku ~ginekologiczne też okej ~wstępna wspólna decyzja o AID no ale to lekarz podejmie ostateczną decyzję czy inseminacja to dobry wybór.
Ja czułam się dobrze w sumie, już trochę nie pamietam, ale Wszystko się będzie rozciągać, więc w razie wątpliwości wszystko konsultuj z lekarzem i uważaj na siebie po prostu... mi dokuczały bardzo więzadła w zasadzie gdzieś do 30 tyg-ciągniecie połączone z bólem. a na L4 poszłam od razu jak tylko odebrałam pierwszą betęDziękuję Kochana a czy Ty na początku ciąży też miałaś takie bóle podbrzusza jak na miesiączkę mnie dziś trochę boli podbrzusze wzięłam nospe. Myślę sobie że to może też efekt dużego progesteronu bo też mam problem z wypróżnianiem a czytałam właśnie że przy wysokim progesteronie tak jest ehh nie wiem co mam myśleć chciałabym żeby był ten 16 bo chce wtedy wziąć zwolnienie lekarskie jak mi się uda załatwić bo u nas w pracy niestety nie idzie uniknąć dźwigania i trochę się boję
Be_More_Happy
Ok dziękuję a słuchaj a wtedy sobie załatwiłaś zwolnienie od lekarza z kliniki czy od innego lekarza ? To było już zwolnienie wtedy ciążowe czy jak ? Bo czytałam , że lekarze niechętnie wystawiają zwolnienia jak jeszcze nie ma bicia serduszka.... Może ja też bym sobie już załatwiła zwolnienie Byłabym spokojniejsza jakbym już nie musiała dźwigaćJa czułam się dobrze w sumie, już trochę nie pamietam, ale Wszystko się będzie rozciągać, więc w razie wątpliwości wszystko konsultuj z lekarzem i uważaj na siebie po prostu... mi dokuczały bardzo więzadła w zasadzie gdzieś do 30 tyg-ciągniecie połączone z bólem. a na L4 poszłam od razu jak tylko odebrałam pierwszą betę
W klinice i of razu ciążowe, moja dr nie miała z tym problemu, ale pytała czy chce od razu na ciąże, czy na ból brzucha na przykład. Myśle, że jak powiesz jak pracujesz to bez problemu dostaniesz... tym bardziej, że jest pandemia do tegoOk dziękuję a słuchaj a wtedy sobie załatwiłaś zwolnienie od lekarza z kliniki czy od innego lekarza ? To było już zwolnienie wtedy ciążowe czy jak ? Bo czytałam , że lekarze niechętnie wystawiają zwolnienia jak jeszcze nie ma bicia serduszka.... Może ja też bym sobie już załatwiła zwolnienie Byłabym spokojniejsza jakbym już nie musiała dźwigać
Be_More_Happy
Aha ok rozumiem. Tylko że ja mam wizytę 16 marca więc pozostaje mi czekać....W klinice i of razu ciążowe, moja dr nie miała z tym problemu, ale pytała czy chce od razu na ciąże, czy na ból brzucha na przykład. Myśle, że jak powiesz jak pracujesz to bez problemu dostaniesz... tym bardziej, że jest pandemia do tego
Ja po becie od razu pisałam do mojej dr i kazała mi przyjechać za 2 dni na wizytę dodatkową między pacjentami, a L4 wystawiała wtedy wsteczAha ok rozumiem. Tylko że ja mam wizytę 16 marca więc pozostaje mi czekać....
reklama
Be_More_Happy
Aha ok. Mnie dopiero umówili na 16 marca jak widać zależy od kliniki ...Ja po becie od razu pisałam do mojej dr i kazała mi przyjechać za 2 dni na wizytę dodatkową między pacjentami, a L4 wystawiała wtedy wstecz
Podziel się: