reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Asiiek - ja po clo mialam 3 jajeczka, natomiast w kolejnym cyklu mialam kilka jajeczek ale malutkich, ktore nie dojrzaly, ale to pewnie przez torbiel na drugim jajniku:/
Czy ktoras z Was ma moze problem z pekajacymi pecherzykami i co na to Wasi lekarze? Bo Ci moi lekarze nie twierdza, ze tak po prostu jest co ktorys cykl i mam sie tym nie przejmowac. Jak slysze takie cos, to jeszcze bardziej sie wkurzam

reklama
ja po 0,5 tab CLO miałam tylko jeden a po całej tab 3 na jednym tylko jajniku, natomiast teraz przed IUI - USG w środę- biorę 3/4 tab. Pani D. powiedziała ze 3 pęcherzyki to za dużo do IUI....:shocked2:

hejka!! wczoraj byłam na wizycie jest jeden pecherzyk, w czwartek wieczorkiem pregnyl a w sobotę rano iui, jeżeli dzisiaj doktorek męża potwierdzi że jego nasienie się nadaje bo jeszcze dzisiaj robi jakieś testy,aż nie mogę uwierzyć. Tylko się obawiam że na naturalnym cyklu może nie wyjść. Ale doktor powiedział że nie mozna przepuscić takiej okazji. Tak więc zobaczymy. Ale się tu dzieje po nowym roku!!

sylkabecia to super mocno trzymam kciuki!!!! oby sie udało!!!
pysiolina i co nie bedzisz miala iui? bez sensu, pierwsze słysze ze 3 to za duzo:wściekła/y:

Asiiek nie wiem ile pęcherzyków mam w tym cyklu - mam zmiejszoną dawkę CLO z 1 tab na 3/4 jutro będę wiedziała to nam napiszę.
Ale nawet jak będa 3 to będę nalegała na IUI
sylkabecia trzymam kciukasy :-D

a ja postanowiłam od dziś pić meliskę co bym spokojniejsza była i po IUI codziennie będę czytała książki żeby choć na chwile moje myśli były gdzieś indziej....:-D:-D

oj pysiolina to nie pomaga tzn czytanie ksiazek..ja czytam i co dalej mysle...chociaz czasami mi sie uda cały wiecorek nie myslec..ale w nocy to sny mam tylko z dziecmi, moje znajomych czy kogokolwiek ale zawsze sa

Jestem po wizycie u ginka. W 12dc wychodowałam pęcherzyk powyżej 16mm. W czwartek jeszcze jeden podgląd, wtedy pregnylek, a IUI zapowiadana na sobotę. Cieszę się ,że coś drgnęło. Tylko muszę się szybko wykurować bo póki co jest tragicznie zwłaszcza rano.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia na ten cykl. :)

reklama
hej nanusia82 jesteśmy w tym samym położeniu w sobotę o 10 rano mam iui, życzę Tobie powodzenia. miałaś cykl stymulowany czy naturalny, ja mam na naturalnym.

Do góry