reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kiedy 1 weryfikacja? Dostałaś leki po? A masz zdjęcie zarodeczka?
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy 🙂 Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...

reklama
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy 🙂 Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...
Zrobisz fotkę na kolejnej wizycie 😍

To super że jesteś już po teraz tylko pozytywne myśli dużo odpoczynku i musi się udać[emoji3590]
Następna sobota, ale byc moze będę musiała zrobić w piątek, bo będziemy wyjeżdżać w sobotę wczesnie rano i mogę nie dać rady. Zobaczymy [emoji846] Tak, leki mam juz od poacztku cyklu: estrofem, progesteron i utrogestan (progesteron dopochwowy). A zdjęcia niestety nie dostałam...

Dziewczyny, u mnie niestety IUI przełożona na piątek. Dziś 12dc pęcherzyk dopiero 18mm i hormony mogłyby być wyższe :( 1 IUI tez miałam w 14dc wiec widocznie tak ma być :) zastanawia mnie, bo mam IUI u innego lekarza i kazała mi dziś wieczorem zrobić zastrzyk gonapeptyl i zastanawiam się czy rozmiar pęcherzyka jest okej, czy nie jest za mały? Pewnie do wieczora podrośnie, bo USG miałam o 7:30 🙈 No i nie mam już robić hormonów w piątek...w sumie to tylko LH jest za niskie. Ufam tylko swojemu lekarzowi, który aktualnie jest na urlopie stad te moje obawy 😜

Dziewczyny, u mnie niestety IUI przełożona na piątek. Dziś 12dc pęcherzyk dopiero 18mm i hormony mogłyby być wyższe :( 1 IUI tez miałam w 14dc wiec widocznie tak ma być :) zastanawia mnie, bo mam IUI u innego lekarza i kazała mi dziś wieczorem zrobić zastrzyk gonapeptyl i zastanawiam się czy rozmiar pęcherzyka jest okej, czy nie jest za mały? Pewnie do wieczora podrośnie, bo USG miałam o 7:30 🙈 No i nie mam już robić hormonów w piątek...w sumie to tylko LH jest za niskie. Ufam tylko swojemu lekarzowi, który aktualnie jest na urlopie stad te moje obawy 😜
Pęcherzyk sobie do piątku spokojnie podrośnie do tych 22 mm, a zastrzyk robi się mniej więcej 36 h przed inseminacja więc jeśli chodzi o moją skromną wiedzę to wszystko jest ok 😉

A może to i lepiej i tak ma być, że inny lekarz się Tobą zajmuje? 😊
Wierz mi bądź nie.. Ja nie znam nawet nazwiska lekarza który wykonywał transfer 🙈 Transfer udany, dzidzia ma 7 miesięcy 😊

reklama
Pęcherzyk sobie do piątku spokojnie podrośnie do tych 22 mm, a zastrzyk robi się mniej więcej 36 h przed inseminacja więc jeśli chodzi o moją skromną wiedzę to wszystko jest ok 😉
A może to i lepiej i tak ma być, że inny lekarz się Tobą zajmuje? 😊
Wierz mi bądź nie.. Ja nie znam nawet nazwiska lekarza który wykonywał transfer 🙈 Transfer udany, dzidzia ma 7 miesięcy 😊
Ok, to jestem spokojniejsza :) dziękuje ❤️ No mam nadzieje ze to będzie szczęśliwa data :) oczywiście obiecałam sobie ze przy 2 IUI nie będę nic googlac ale paluszki świerzbią 😂

Do góry