Dziewczyny przychodzę do Was z wiadomością, że jutro udajemy się na pierwszą rozmowę do lokalnego ośrodka adopcyjnego Trzymajcie kciuki proszę bo mimo wszystko trochę stres. Postanowiliśmy wykorzystać również tą szansę głównie ze względu na nasz wiek a ponieważ cały ten proces trwa trochę to w między czasie będziemy również podchodzić do kolejnego in vitro jak już dojdę do siebie i zrobię diagnostykę.
reklama
eij
Fanka BB :)
Trzymam kciuki bardzo mocno koniecznie daj znać jak poszłoDziewczyny przychodzę do Was z wiadomością, że jutro udajemy się na pierwszą rozmowę do lokalnego ośrodka adopcyjnego Trzymajcie kciuki proszę bo mimo wszystko trochę stres. Postanowiliśmy wykorzystać również tą szansę głównie ze względu na nasz wiek a ponieważ cały ten proces trwa trochę to w między czasie będziemy również podchodzić do kolejnego in vitro jak już dojdę do siebie i zrobię diagnostykę.
Evelyn1919
Nie mam pewności, ale gdzieś czytałam żeby w ogóle wzięli was pod uwagę nie możecie być w trakcie procedury ivf. Lepiej o tym nie wspominać, jednak mogę się mylić. Życzę powodzenia
Dziewczyny przychodzę do Was z wiadomością, że jutro udajemy się na pierwszą rozmowę do lokalnego ośrodka adopcyjnego Trzymajcie kciuki proszę bo mimo wszystko trochę stres. Postanowiliśmy wykorzystać również tą szansę głównie ze względu na nasz wiek a ponieważ cały ten proces trwa trochę to w między czasie będziemy również podchodzić do kolejnego in vitro jak już dojdę do siebie i zrobię diagnostykę.
Be_More_Happy
Witam
Od jakiegoś czasu tutaj zaglądam, aż w końcu odważyłam się tu napisać. Kobietkom, które spodziewają się dziecka serdecznie gratuluję a pozostałym życzę siły do dalszej walki jestem z Wami sama przez to przechodzę Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu tutaj zaglądam, aż w końcu odważyłam się tu napisać. Kobietkom, które spodziewają się dziecka serdecznie gratuluję a pozostałym życzę siły do dalszej walki jestem z Wami sama przez to przechodzę Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
eij
Wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, chociażby dlatego że pewnie jego nasienie zostalo już wykorzystane. No chyba że jest on stałym klientem kliniki jeśli masz numer dawcy to możesz się zapytać czy jest jeszcze możliwość aby skorzystać z jego nasienia.Witam
Mam na imię Gosia od jakiegoś czasu tutaj zaglądam, aż w końcu odważyłam się tu napisać. Kobietkom, które spodziewają się dziecka serdecznie gratuluję a pozostałym życzę siły do dalszej walki jestem z Wami sama przez to przechodzę W tym miesiącu podchodzę do 1 inseminacji z nasieniem dawcy. Mam do Was pytanie może trochę dziwne ale bardzo mnie to ciekawi. Załóżmy, że mamy już jedno dziecko dzięki dawcy nasienia a jak to wygląda jeżeli zapragnie się drugiego dziecka czy można w jakiś sposób "rezerwować" tego samego dawce nasienia ? Bardzo się nad tym zastanawiam . Pozdrawiam
Be_More_Happy
Ok dziękuję za odpowiedźWydaje mi się że nie ma takiej możliwości, chociażby dlatego że pewnie jego nasienie zostalo już wykorzystane. No chyba że jest on stałym klientem kliniki jeśli masz numer dawcy to możesz się zapytać czy jest jeszcze możliwość aby skorzystać z jego nasienia.
Ostatnia edycja:
kasiaa92
Zaciekawiona BB
Dzięki wielkie za odpowiedzi.. Naprawdę bardzo ciężko jest wytrzymać te dwa tygodnie... Wiele razy już sobie wkręcałam objawy przed @ jako objawy ciąży.. Tyle było tych rozczarowań.. Jak się nie uda, to będziemy dowiadywać się w sprawie adopcji.. Już 6 lat po ślubie, ile można czekać na dziecko..
eij
Ja tez póki co walczę o jedno, również korzystam z nasienia dawcy. W moim przypadku z od jednego dawcy wystarczyło mi plemników na dwa zabiegi. Nie wiem od czego to zależy, czy od ilości podawanego nasienia, może ktos wcześniej już korzystał z tego samego co ja . Porozmawiaj w klinice. Ale wydaje mi się że szanse żeby mieć dwójkę dzieci od tego samego dawcy są zerowe... No chyba że od razu bliźniaki strzelicie a w jakiej klinice się leczycie? Zaczęliście już procedurę czy jeszcze przed?Ok dziękuję za odpowiedź to jest wszystko takie trudne wiadomo najpierw trzeba mieć te jedno dziecko no ale się zastanawiam jak to wygląda jeżeli chciałaby się podejść do walki o drugie dziecko . Czyli pewnie są niskie szansę na tego samego dawce A tak się pytam do Was wszystkich. Podjelibyscie się inseminacji z innego dawcy nasienia jeżeli miałybysie już jedno dziecko ? Przepraszam, że tak mieszam. Mój partner miał robioną biopsję jąder niestety nie ma znaleziono żadnych plemników Z mojej strony "niby" wszystko ok mam nadwagę,trochę podwyższone TSH 2,5 ale lekarz narazie nie wdrożył żadnych leków mówi że jest ok. Pozostałe wyniki ok. Trochę mnie to wszytko przygnębia im bliżej inseminacji. Zawsze chciałam 2 dzieci a teraz nie wiem czy nawet te jedno będę miała ...
kasiaa92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a jakie macie objawy po Duphastonie? Dziś jest mój 20 dc i piersi bolą mocno, są obrzmiale, jajnik kłuje, ogółem całe podbrzusze tak dziwnie czuje, trochę jak przed @,ale delikatniej. Do tego mam zawroty głowy, uczucie gorącą i o wiele większy apetyt..
reklama
eij
Ja też tak miałam. Po każdej inseminacji tyle objawów ciąży widziałam u siebie ale chyba każda z nas ma taki etap na początku. Ja już teraz się nauczyłam że nie ma sensu doszukwiac sie objawów. Zresztą jestem strasznie zmęczona rozmyślaniem o tym, odpuściłam, co ma być to będzie. Robię wszystko żeby się udało, nic więcej nie mogę. Nie mam siły juz się nakręcaćDzięki wielkie za odpowiedzi.. Naprawdę bardzo ciężko jest wytrzymać te dwa tygodnie... Wiele razy już sobie wkręcałam objawy przed @ jako objawy ciąży.. Tyle było tych rozczarowań.. Jak się nie uda, to będziemy dowiadywać się w sprawie adopcji.. Już 6 lat po ślubie, ile można czekać na dziecko..
Podziel się: