reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To została mi jeszcze drożność do zrobienia. Czasami już jestem tym wszystkim zmęczona tyle badań, wyniki jak dotąd okej, mąż miał nasienie słabsze ale po diecie i witaminach morfologia z 3 wskoczyła na 5 a jednak ciagle nic.
To jest męczące fakt, ja jeżdżę od września 🙄 ale trzeba wytrwać żeby dosięgnąć upragnionego celu 😍

reklama
Dziewczyny dziś beta 117 tydzień temu 342, dobry spadek ale miałam nadzieję że zobaczę przynajmniej dwucyfrową liczbę jeśli nie 0...no cóż przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać...
Dziś odebrałam kopię karty medycznej ze szpitala i to co dostałam wysyłam do prawnika żeby zobaczył czy jest podstawa do roszczeń.
Od kilku dni czuję się kiepsko - głównie żołądkowo nie wiem czy to stres wychodzi czy nadkwasota wróciła ale umówiłam się do lekarza za tydzień bo mnie to niepokoi...

Dziewczyny dziś beta 117 tydzień temu 342, dobry spadek ale miałam nadzieję że zobaczę przynajmniej dwucyfrową liczbę jeśli nie 0...no cóż przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać...
Dziś odebrałam kopię karty medycznej ze szpitala i to co dostałam wysyłam do prawnika żeby zobaczył czy jest podstawa do roszczeń.
Od kilku dni czuję się kiepsko - głównie żołądkowo nie wiem czy to stres wychodzi czy nadkwasota wróciła ale umówiłam się do lekarza za tydzień bo mnie to niepokoi...
Ciągnie się to wszystko strasznie 🙄 ale już coraz bliżej 😉 pomysl że najgorsze już za Tobą.

Bardzo Ci współczuję.. ale nerwy robią swoje... Wiem po sobie.. potrafią opanować człowieka całkowicie. Trzymaj się kochana mocno a ja trzymam za Ciebie kciuki ✊😘

Ciągnie się to wszystko strasznie 🙄 ale już coraz bliżej 😉 pomysl że najgorsze już za Tobą.
Tak niestety, ale nie siedzę z założonymi rękami, zrobiłam test na trombofilię, 18.2 wyniki. Zobaczymy co powie ten prawnik w kwestii ewentualnego odszkodowania, czytałam opis operacji gdzie jest napisane jak byk że wycięli jajowód z trofoblastem, który okazał się być zupełnie pusty... i w sumie to nadal nie wiem gdzie ta ciąża była... Chciałabym po prostu żeby @ już przyszła bo to by dla mnie mentalnie zamknęło tamten rozdział. Na razie wszystko w miarę w normie dziś 5 tyg od wypisu ze szpitala, mam nadzieję że w przyszłym tyg. zacznę nowy cykl i wtedy będę mogła zrobić kolejne badania...

Tak niestety, ale nie siedzę z założonymi rękami, zrobiłam test na trombofilię, 18.2 wyniki. Zobaczymy co powie ten prawnik w kwestii ewentualnego odszkodowania, czytałam opis operacji gdzie jest napisane jak byk że wycięli jajowód z trofoblastem, który okazał się być zupełnie pusty... i w sumie to nadal nie wiem gdzie ta ciąża była... Chciałabym po prostu żeby @ już przyszła bo to by dla mnie mentalnie zamknęło tamten rozdział. Na razie wszystko w miarę w normie dziś 5 tyg od wypisu ze szpitala, mam nadzieję że w przyszłym tyg. zacznę nowy cykl i wtedy będę mogła zrobić kolejne badania...
Super że działasz i robisz cały czas badania. To pozwoli skupić się na celu i nie rozmyślać cały czas o tym co było. A prawnik niech robi swoje 👍 @ w końcu nadejdzie i będziesz mogła zacząć od nowa. Niestety natura człowieka jest jaka jest i nic nie da się ani przyspieszyć ani opóźnić 🙄 niezmiennie trzymam kciuki i myślę o Tobie ( jakkolwiek głupio to brzmi 😁🤭).

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Miłego dnia dziewczyny 😀

Załączniki

• 9c0662c2-c1ac-4933-9d77-78ae0ede64bc.jpg
    9c0662c2-c1ac-4933-9d77-78ae0ede64bc.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 82
Do góry