reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jak dobrze że trafił się w końcu ktoś sensowny... 🙄 Trzymam kciuki 🤞
Dzięki. Ta lekarka była od samego początku w szpitalu chociaż nie ona mnie przyjmowała, ale była na obchodach i przy przyjęciu i jak byłam za pierwszym razem i zdejmowała mi szwy. Wiem że ta ilość lekarzy przyprawia o zawrót głowy ale w moim przypadku chciałam mieć kilka opinii. :) Ona była jedyną z którą szło normalnie pogadać, dopytać się itd. dlatego do niej poszłam na kontrolę ale ona nie ma nic wspólnego z kliniką niepłodoności, mogę u niej ew. prowadzić ciążę prywatnie a potem rodzic pod jej opieką w szpitalu ale zobaczymy jak to będzie bo nie wiem czy ma na tyle doświadczenia żeby prowadzić ciążę jeśli miałaby być problematyczna...

reklama
Dziewczyny zastanawiam się też nad histeroskopią. Czy któraś miała robione prywatnie? Boję się o termin na nfz. Jaki jest koszt? Chciałabym badania i ew. histero. ogarnąć w 3 m-ce żeby podejść do kolejnego transferu w maju. Pogadam jutro z tym moim ginem od transferu, w sumie on mnie prowadzi od początku (mimo że mam zamiar go zmienić) i może wystawi mi na nfz gdyby nie trzeba było długo czekać...

Akurat tu nie pomogę, ale wydaje mi się ze badani w kierunku zespołu antyfosfolipodowego możesz zrobić dopiero 3 miesiące po poronieniu.
Dziewczyny zastanawiam się też nad histeroskopią. Czy któraś miała robione prywatnie? Boję się o termin na nfz. Jaki jest koszt? Chciałabym badania i ew. histero. ogarnąć w 3 m-ce żeby podejść do kolejnego transferu w maju. Pogadam jutro z tym moim ginem od transferu, w sumie on mnie prowadzi od początku (mimo że mam zamiar go zmienić) i może wystawi mi na nfz gdyby nie trzeba było długo czekać...

Ja za tydzień idę na laparo i histero ale na NFZ

Ja na NFZ czekałam około 2 miesiące tylko ja miałam laparo + histero i gin mi powiedział że u niego prywatnie to koszt 6,5 tys i zaproponował żeby nie płacić i zaczekać te 2 miesiące na NFZ. Ale w każdym mieście i w różnych miejscach ceny napewno są różne.

Ja miałam laparo i histero prywatnie w Białymstoku 5000zl , bo żaden lekarz na nfz nie był zainteresowany moim problemem i wmawiali ze to psychika [emoji57]

reklama
Do góry