KiedyPytam
Fanka BB :)
Dalej walczysz. Super! Podoba mi się to mocno trzymam kciuki. *Dziewczynki, tak jak mówiłam wracam do żywych i 13 stycznia mam monitoring przed 4 AID.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalej walczysz. Super! Podoba mi się to mocno trzymam kciuki. *Dziewczynki, tak jak mówiłam wracam do żywych i 13 stycznia mam monitoring przed 4 AID.
Walczę walczę i za cholerę nie odpuszczęDalej walczysz. Super! Podoba mi się to mocno trzymam kciuki. *
Ja miałam to samo. Stres robi swoje niestetyLekki i przyjemny sport był i jakoś niestety bez efektów :/
W sumie wino i kąpiel dobra myśl..
Najdziwniejsze jest, że mnie nawet brzuch nie boli Bolał przed terminem spodziewanej i nagle po terminie cisza..
Też cykl przed inseminacją bądź in vitro spóźniała się? Ile dni?Ja miałam to samo. Stres robi swoje niestety
Teraz po 3 IUI miałam spóźnienie @ 3 dni a zawsze miałam regularnie. Ale to już było za dużo stresu chyba.Też cykl przed inseminacją bądź in vitro spóźniała się? Ile dni?
Sama albo uslyszala jak mowie do męża aby jechal po test ciążowy ale to była głupota bo bete robiłam 3 dni wcześniej ale przez to spóźnienie jeszcze sobie wkręciłam że może wynik błędny ale niestety to nie było toCiekawe kiedy u mnie się zjawi.. Sama przyszła czy próbowałaś jakiś sprawdzonych sposobów domowych?
Też miałam ogromną nadzieję.. Najpierw zrobiłam jeden jak spóźniała się 2 dni. Kolejny dziś - spóźnia się 4 dni i biało :/ Raczej nadzieji sobie nie robię.. Chciałabym aby się zjawiłaSama albo uslyszala jak mowie do męża aby jechal po test ciążowy ale to była głupota bo bete robiłam 3 dni wcześniej ale przez to spóźnienie jeszcze sobie wkręciłam że może wynik błędny ale niestety to nie było to
Też wolę tą opcję niż bzikowanie oszaleć przez to można. Niby wiesz a jednak może... A robiłeś betę?Też miałam ogromną nadzieję.. Najpierw zrobiłam jeden jak spóźniała się 2 dni. Kolejny dziś - spóźnia się 4 dni i biało :/ Raczej nadzieji sobie nie robię.. Chciałabym aby się zjawiła
Nie bete nie.. Nie robię sobie już nadzieji.. Myślę, że byłby chociaż cień cienia, a test biały jak ścianaTeż wolę tą opcję niż bzikowanie oszaleć przez to można. Niby wiesz a jednak może... A robiłeś betę?