eij
Fanka BB :)
Eji to nie strasz nas!! Jeszcze dużo czasu! Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eji to nie strasz nas!! Jeszcze dużo czasu! Trzymam kciuki!
Eh i Ty się testem z pon przejmujesz ??Chociaż teraz patrzę że listopad ma 30 dni więc @ planowo jednak w sobotę
Noooo bo myślałam że skoro beta by wykazała to test chociaż cień cienia nie wiem, już sama świruje, przez tą kwarantanne pewnieEh i Ty się testem z pon przejmujesz ??
A beta może by wykazała na pograniczu o też byś się zastanawiała czy "zaskoczyło" czy nie. Czekaj cierpliwie do soboty bo wszystko się może zdarzyćNoooo bo myślałam że skoro beta by wykazała to test chociaż cień cienia nie wiem, już sama świruje, przez tą kwarantanne pewnie
Wiem w teorii ja wszystko to wiem nic innego nie zrobię, muszę czekaćA beta może by wykazała na pograniczu o też byś się zastanawiała czy "zaskoczyło" czy nie. Czekaj cierpliwie do soboty bo wszystko się może zdarzyć
Karola, powtarzałas dzis betę?Chyba koniec moich radości. Beta w środę 43, a dziś 34. Doktor zalecił powtórzyć za 2 dni. Zrobiłam teraz test co by nacieszyć oko 2 kreskami... są wyraźniejsze niż w każdy inny dzień dotąd. Mam nadzieje ze to błąd laboratorium. Chociaż wątpię
Kurcze, sama zaczynam wariować. Moze w takim razie tez przełożę swoją betę na pierwszy dzień spodziewanej @...A beta może by wykazała na pograniczu o też byś się zastanawiała czy "zaskoczyło" czy nie. Czekaj cierpliwie do soboty bo wszystko się może zdarzyć
Zobaczymy, która noga wstanę w środę z łóżkaJeśli wytrzymasz