AnnMaDykes
Fanka BB :)
Juz chyba po? Czekamy na wieści!Hej dziewczynki za 30 min mam wizyte z USG proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo[emoji123]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz chyba po? Czekamy na wieści!Hej dziewczynki za 30 min mam wizyte z USG proszę trzymajcie kciuki za moje maleństwo[emoji123]
No i pięknie gratulujęDziewczyny to zdjęcie wyszło mi słabo ale na żywo ta kreseczka jest naprawdę dość wyraźna
Pięknie zakochałam się niech kruszynka zdrowo rośnieA to selfik mojego maluszka[emoji3059]Zobacz załącznik 1208616
Dziewczyny to zdjęcie wyszło mi słabo ale na żywo ta kreseczka jest naprawdę dość wyraźna
Niestety nie miałam siły iść wczoraj... poszłam dziś, ale niestety przesadzone na 100%. Beta w sobotę spadła, a od niedzieli się zaczęłoKarola, powtarzałas dzis betę?
Niestety dopiero dziś, bo wczoraj przeleżałam i przepłakałam cały dzieńpodpinam się pod pytanie?
Piękna druga kreskaDziewczyny to zdjęcie wyszło mi słabo ale na żywo ta kreseczka jest naprawdę dość wyraźna