reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
super, że wsztstko wyszło prawidłowo. Równo po 21 dniach roboczych otrzymałaś wnik ?
No właśnie nie, 21 dni minęło we wtorek, wydzwanialam do nich od środy,bo miałam nadzieję na wynik jeszcze przed @ żeby załapać się na AID w tym cyklu, mówili że sprawa jest wyjaśniana i mam czekać na ich info, niby w weekendy nie działają, a wrzucili wynik dzisiaj, sam kariotyp miałam wcześniej tylko bo w poniedziałek.

Czas w końcu przerwać tę złą passę!! Trzymam kciuki za pozytyw 😘
A jak się czujecie covidowo?
Covidowo całkiem dobrze, nie mam tylko smaku i węchu - 4 dzień. To się staje trochę uciążliwe, a poza tym wszystko ok. Już sobie obiecałam że jak odzyskam smak to zamawiam pizzę i w końcu się najem 😉

Czas w końcu przerwać tę złą passę!! Trzymam kciuki za pozytyw 😘
A jak się czujecie covidowo?
Mąż już ok, ale on w sumie mógł się zarazić 12 dni temu albo wcześniej, objawowo od tyg. U mnie gorzej, tzn. nie ma gorączki, ani utraty smaku ani jakichś strasznych bóli, ale mam tak zapchane zatoki że ledwo oddycham i nic prawie nie czuję...dramat...mam ochotę wziąć antybiotyk, wiem że są takie dozwolone w ciąży bo mam wrażenie że zaraz zwariuję. Wszystko już było inhalacje, olejki, ciepła sól, woda morska i d...a blada :mad::mad::mad: a jeszcze przy tej mazi zauważyłam teraz jakieś maleńkie skrzepki...mam takie czasami przed okresem...

No właśnie nie, 21 dni minęło we wtorek, wydzwanialam do nich od środy,bo miałam nadzieję na wynik jeszcze przed @ żeby załapać się na AID w tym cyklu, mówili że sprawa jest wyjaśniana i mam czekać na ich info, niby w weekendy nie działają, a wrzucili wynik dzisiaj, sam kariotyp miałam wcześniej tylko bo w poniedziałek.
zawsze coś, dobrze że zareagowałaś . Trzymam kciuki za dalsze działania!

I za wszystkie testujące w tym tygodniu😀🤗

reklama
Mąż już ok, ale on w sumie mógł się zarazić 12 dni temu albo wcześniej, objawowo od tyg. U mnie gorzej, tzn. nie ma gorączki, ani utraty smaku ani jakichś strasznych bóli, ale mam tak zapchane zatoki że ledwo oddycham i nic prawie nie czuję...dramat...mam ochotę wziąć antybiotyk, wiem że są takie dozwolone w ciąży bo mam wrażenie że zaraz zwariuję. Wszystko już było inhalacje, olejki, ciepła sól, woda morska i d...a blada :mad::mad::mad: a jeszcze przy tej mazi zauważyłam teraz jakieś maleńkie skrzepki...mam takie czasami przed okresem...
Ehhhh, ciężkie czasy dla nastały ☹️ ale ja wierzę że wszystko się jeszcze ułoży i dobrze skończy😉 byle przetrwać ten ciężki czas.... Dużo siły życzę 😘💪

Do góry