reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny przyszłam się pożalić bo komu jak nie wam :( z dwóch pięknych pęcherzyków i jednego pięknego cialka żółtego dziś drugi dzień plamienia. Testy białe, jutro beta ale tak tylko dla potwierdzenia że znowu nic z tego... I ruszam z kolejną stymulacja :( jeszcze raz i podchodzimy do inseminacji bo to nie ma sensu już :( tak wszystko dobrze szło.... I lipa.
Cały czas o Tobie pamiętam i trzymam mocno kciuki :) Zaglądam co jakiś czas żeby nie przegapić Twoich dwóch kresek :)

Powodzenia dziewczyny :)

reklama
No i to jest właśnie ta nasza babska niecierpliwosc... Znam to z autopsji.
Poczekaj na @, po co denerwować się na zapas

Ja dostałam wyniki moich badań genetycznych, kariotyp i frax prawidłowe :) kamień z serca, ale jakoś @sie spóźnia 2 dni, jak na złość jak chce juz wchodzic w to wszystko pełna para 🤣
super, że wsztstko wyszło prawidłowo. Równo po 21 dniach roboczych otrzymałaś wnik ?

Absolutnie to nie czas żeby godzić się z porażką, wszystko przed Tobą. Moze w takim razie nie rób jutro tego testu tylko zrób sobie w środę dzień po spodziewanej miesiączce. Po co kasę na testy wydawać 😉 a za tydzień pójdziesz na betę, zobaczysz 💪😀
Dzięki, rzeczywiście poczekam do wtorku lub środy bo tak to z każdym testem będę się stresować...martwi mnie ten brunatny śluz, oby to nie była zapowiedź @... Trzymam kciuki za Ciebie jutro ☺ 👍

Dzięki, rzeczywiście poczekam do wtorku lub środy bo tak to z każdym testem będę się stresować...martwi mnie ten brunatny śluz, oby to nie była zapowiedź @... Trzymam kciuki za Ciebie jutro ☺ 👍
Dzięki, chociaz jakoś specjalnie się nie nastawiam, jakoś chyba się przyzwyczaiłam do porażek😔

reklama
Do góry